Biševac se uspešno oporavlja

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.05.2015.
12:54
Izvor: Sportske.net, Line Srbija

U francuskom Lionu zadovoljni kako teče oporavak od povrede našeg Milana Biševca, koji bi trebalo da bude potpuno spreman za start priprema za narednu sezonu.

olweb.fr
olweb.fr

Povezane vesti

Trener Olimpika iz Liona Iber Furnije rekao je da oporavak reprezentativca Srbije Milana Biševca ide "bolje od planiranog".

"Sve ide kako treba, on napreduje u radu i za sada je 'ispred' onoga što je planirano. Moramo malo i da ga usporavamo ali je jasno da bi ovim tempom bio potpuno spreman do početka jula," rekao je Furnije.

Od početka februara i operacije povređenih ukrštenih ligamenata kolena Biševac je radio po posebnom programu. Poslednje dve nedelje je redovan na treninzima Olimpika ali još uvek ne radi sve što radi ostatak ekipe.

"Biće mu potrebno još mesec dana rada po posebnom programu ali verujem da će biti sa nama na prozivci pred novu sezonu, 29. juna," rekao za OLTV sportski direktor Aleksandr Marle.

Milan Biševac se povredio na utakmici 23. kola sa Monakom, pre toga Olimpik iz Liona bio je prvi na tabeli sa četiri boda više od Pari Sen Žermena i imenjaka iz Marseja.

U međuvremenu je pariski 'drim tim' stigao do titule prvakaFrancuske, a Biševčeva ekipa završiće prvenstvo na drugom mestukoje tim sa Žerlana vodi u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke