Biševac povređen, preskače duel sa Lansom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.01.2015.
01:35
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije Milan Biševac propustiće prvenstvenu utakmicu sa Lansom u nedelju zbog lakše povrede butnog mišića.

olweb.fr
olweb.fr

Povezane vesti

Trener vodeće ekipe francuskog šampionata Uber Furnije, najavio je da će standardnog štopera u startnoj postavi zameniti mladi Mbumbuni s obzirom na to da je i reprezentatrivac Burkine Faso Kone odsutan zbog učešća na Kupu afričkih nacija.

"Biševac je išao na pregled magnetnom rezonancom u četvrtak, povreda nije ozbiljna ali mislim da je pametnije da propusti sledeću utakmicu. Ne bih želeo da ga izgubimo na duži period" rekao je Furnije.

Biševac, od čijeg povratka posle povrede je ekipa Olimpika odigrala 12 prvenstvenih mečeva i ostvarila 10 pobeda i po jedan nerešen rezultat i poraz, pauzirao je tokom leta i na početku sezone zbog povrede propustio prvih osam kola.

"Nije ništa strašno, mišić nije istegnut ali je to mesto stare povrede. Zbog toga je bolje da 'preskočim' Lans i pripremim se za sledeću utakmicu" kaže Biševac.

Ekipa iz Liona gostuje u subotu Lansu, zbog renoviranja stadiona tog kluba igraće se u Kaleu a ovi rivali su se dva puta sastajali ove sezone. U prvom delu prvenstva, u avgustu, Lans je pobedio u Lionu, 1:0, pre dve nedelje u Kupu Lion je kao gost slavio rezultatom 3:2.

Utakmica Lans – Olimpik Lion igra se u subotu od 17 časova.

Olimpik iz Liona je pred 21. kolo francuske Lige jedan na prvom mestu na tabeli sa 42 boda, Olimpik iz Marseja 41, Sent Etjen 39, Pari Sen Žermen 38.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke