Bilić u novim problemima, još jedan napadač van stroja!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.11.2016.
14:11
Izvor: Sportske.net

Hrvatski strateg je sastavio sasvim respektabilnu ekipu ove sezone, ali povrede ih ometaju da pokažu svoje mogućnosti.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Nikako da vidimo "Čekićare" u punom sjajnu, a razlog su konstantne povrede igrača.

Najpre se na debiju povredio Andre Aju, a onda je sve krenulo po zlu.

Redom su se povređivali Kerol, Masuaku, Biram i Tore, Feguli i Paje su imali problema sa spremom, Kresvel je bio povređen od ranije, te je decembar trebalo da bude mesec kada ćemo videti pravi Vest Hem, kako se očekivalo da će se tada vratiti veliki broj povređenih prvotimaca.

Aju je ponovo u postavi, vratio se i Kresvel, Paje je konačno postao standardan, a protiv Mančester junajteda je priliku dobio i Diafra Sako, koji je na početku sezone odstranjen iz prvog tima, kako je izrazio želju za promenom sredine.

Zbog velikih problema u napadu, Bilić ga je vratio u prvi tim, ukazao mu poverenje a ovaj mu je uzvratio golom protiv Mančestera u drugom minutu susreta.

Delovalo je da su stvari za "Čekićare" konačno dobre, očekuje se da i Kerol uskoro bude spreman, ali je usledila nova loša vest za hrvatskog stratega i njegove saradnike u stručnom štabu londonske ekipe.

Upravo Sako je doživeo povred već na duelu sa Junajtedom, a sada je obelodanjeno da će sa terena odsustvovati u narednih šest nedelja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Wednesday, 30.11.2016
16:48

Za West Ham je važno da su zdravi Payet i Antonio. Ovaj zadnji je više napravio u napadu nego svi drugi napadači zajedno.