Bilić se ne predaje

Autor: Beta Beta
petak 08.09.2017.
17:41
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vest Hema Slaven Bilić rekao je danas da tri uzastopna poraza na startu sezone nisu prijatna, ali i dodao kako se on niti igrači ne predaju.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

"Porazi nikada nisu prijatni, ali kada doživiš tri uzastopna poraza i to pre reprezentativne pauze, to je još gore. Tri utakmice, nula bodova. Sva tri su bila na gostovanjima, ali da, to je loš početak", napisao je Bilić u svojoj kolumni u "Ivning Standardu".

Bilić je dodao da ne želi da "baci peškir i potpiše predaju".

"Ne bacam peškir, kao ni igrači. To je neprihvatljivo. Naporno ćemo raditi kako bismo to ispravili", rekao je Bilić.

"Izgubili smo malo samopouzdanja, ali možemo da se vratimo samo napornim radom i pobedama", dodao je on.

Vest Hem je u prva tri kola izgubio od Mančester junajteda, Sautemptona i Njukasla. Ekipa Slavena Bilića u narednom kolu dočekuje Hadersfild, koji je u prva tri kola upisao sedam bodova.

"Utakmica protiv Hadersfilda je veoma važna. Moramo da preokrenemo loš početak sezone i da počnemo da pobeđujemo. Hadersfild još nije izgubio, niti je primio gol. Neću da kažem da čemo ih pobediti, ali daćemo sve od sebe kako bismo slavili. To će nam biti prva utakmica na domaćem terenu ove sezone i vreme je da nešto uradimo", rekao je Bilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Friday, 08.09.2017
18:33

Stiče se utisak da ga igrači bojkotuju. Jer su neki neshvatljivo loše igrali.

avatar
lonchy2909
Friday, 08.09.2017
18:43

Pa ruku na srce dobar dio bitnih igraca iz predhodne sezone je povredjenen. Poput lanzinija, kerola. Ne znam sta je sa snodgrasom jer prodat ili povredjen. Tu su dosli neki novi igraci, I treba malo vremena da se sve ukomponuje. I da micel antonio je dugo bio povredjen, a on je ponajbolji igrac uz ajewa bar meni licno. Uz sve to Bilic zasluzuje respekt zbog svih stvari koje je uradio u svojim predhodnim klubovima. Cak je imao I fantasticnu pretproslu sezonu kada je uzeo skalp svim top 6 timovima.

avatar
Zeljko GGMU<3
Friday, 08.09.2017
21:54

Nesto ocigledno ne stima. Ja ne mogu da verujem kakvu partiju su pruzili protiv Njukasla,ono je strasno.

avatar
Hala Madrid RM
Friday, 08.09.2017
18:12