Bilić očekuje Klopa na klupi

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.02.2016.
16:57
Izvor: Beta

Menadžer Vest Hema izjavio danas da očekuje da će njegov kolega iz Liverpula Jirgen Klop predvoditi "crvene" u predstojećoj utakmici u FA kupu, iako je tokom vikenda Nemac podvrgnut operaciji slepog creva.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Klop nije predvodio Liverpul u subotnjoj utakmici protiv Sanderlenda na Enfildu (2:2), u kojoj je njegova ekipa ispustila dva gola prednosti.

Slaven Bilić je rekao da veruje da će Klop sutra biti pored terena, ali ne zbog slabijeg rezultata protiv Sanderlenda već zato što je vođa ekipe.

"Mislim da se Klop neće vratiti zbog pritiska. Vratiće se zato što voli posao. On je vođa. On je Jirgen Klop, uspešan čovek koji voli da radi. Za njega je to prirodno i želi da se vrati"
, rekao je Bilić, a preneli britanski mediji.

U ekipu Liverpula mogao bi da se vrati Danijel Staridž.

"Dobro smo pripremljeni bez obzira koji će sastav izvesti Liverpul. Znaćemo sat vremena pre početka utakmice i neće biti veliki problem. Ako ne igra Staridž igraće Benteke.

Oni imaju mnogo dobrih napadača. Liverpul je veliki klub i imao je uspone i padove ove sezone. Moramo da ih zatvorimo, a kada mi budemo imali loptu moramo da budemo hrabri i direktni, a to smo pokazali u dve od tri utakmice protiv njih ove sezone",
rekao je Bilić.

Druga utakmica četvrtog kola FA kupa između Vest Hema i Liverpula igraće se u utorak uveče u Londonu, a  prvi duel 30. januara završen je bez golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke