Bilić o Murinjovom isključenju: "Previše dobro je šutnuo flašu"

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.11.2016.
11:13
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo je sredinom prvog poluvremena utakmice na "Old Trafordu" zaradio isključenje, njegov kolega sa kojim je tada ukrstio koplja saoseća se sa Portugalcem.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

U tom trenutku na semaforu je stajalo 1:1 (ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat), najpre je Vest Hem već u drugom minutu poveo preko Sakoa, da bi 19 minuta kasnije Junajted izjednačio preko Ibrahimovića.

Šveđaninu je asistirao Pogba, koji je samo šest minuta kasnije zaradio javnu opomenu zbog simuliranja.

To se nije svidelo Murinjo, u besu je šutnuo jednu flašicu vode koja je stajala ispred njega, glavni arbitar Džon Mos je to primetio i Portugalca poslao na tribine.

Ovaj prekršaj bi Murinja mogao da košta čak šest utakmica sedenja na tribinama, više o tome OVDE.

Sada se i Bilić oglasio povodom ove situacije, u šaljivom tonu je prokomentarisao šta je to Murinjo uradio što je nateralo Mosa da ga isključi sa utakmice.

"Da budem iskren, bio je to sjajan udarac. Trebalo je da izvede to trapavije, predobro ju je udario", izjavio je Bilić.

Ipak, uozbiljio se hrvatski strateg i priznao da se saoseća sa svojim kolegom iz Mančestera.

"Saosećam se sa njim zbog situacije sa Pogbom, bila je to sjajna odluka arbitra, ali iz naše perspektive nije delovalo kao da se bacio", rekao je strateg "Čekićara".

Priznao je da je i sam u više navrata bio u iskušenju da učini isto što je uradio i Murinjo.

"Puno puta sam video te flaše ispred sebe i takođe sam puno puta hteo da ih zgazim, ali bih se zaustavio u poslednjoj sekundi", dodao je Bilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kiddo
Wednesday, 30.11.2016
13:33

ne moze mutinjo sam da se brani,pa mu jos ti trebas,pazi da te ne pohvali,uvlakacu

avatar
mrancic
Wednesday, 30.11.2016
12:53

Pametovanje jednog isrednjeg trenera koga će uskoro ds najure.Najgore je kad čuješ:lukav plan Bilića,Hjuza ili Trenera Barnlija.U pitanju je samo koliko je postigao Junajted.I treba samo da jure špiceve u januaru.Jalov napad je najveća slabost Junajteda poslednje četiri godine.

avatar
Wednesday, 30.11.2016
13:40

Po meni je sramota da Son Dajs i Edi Hau ne treniraju jace ekipe tipa Palas,Stouk,Vest Hem za dve,tri klase su jaci treneri od Bilica,Pardijua,Hjuza koji su provise losi za igracki kadar kakav imaju.

avatar
MANUTD
Thursday, 01.12.2016
14:52

Hahahaha koliko te ponizio covek dole. Tvoja pusta nagadjanja su unistena cinjenicama.

avatar
lonchy88
Wednesday, 30.11.2016
21:12

Pa sto je Bilic prosle godine napravio najbolji rezultat u istoriji west hema i zavrsio 6?Za tvoju informaciju pola tima mu je bilo povredjeno od prvog dana prvenstva.Vest hem ce se vratiti, to je sigurno.Prvo da se oporavi kerol, a i polako dok ajew udje u formu i vrati se tore. Kupili su zazu oji je beskoristan igrac, i najveci problem je napad. A i Sako im je bio povredjen, tako da je igrao i mali flecer cesto, a zaza za 10 tekmi nije dao gol.Cudi me sto sam0o ne da sansu kaleriju, svi su pricali da je ogroman talenat, a ja ga jos nisam video. Za dajsa i edi0ja ima vremena, a za razliku od njih bilic je mnogo dokazaniji trener. Besiktas je odlicno vodio, a i pre toga repku hrvatske.Tada su komsije igrale odlican fudbal, sigurno najbolji jos od francuske......Malo se informisi, pre nego sto svasta napises

avatar
mak_juventino
Wednesday, 30.11.2016
12:23

Koji ludak , svaka cast !