Bilić: "Jedan dobar rezultat može da promeni celu sezonu"

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 29.09.2016.
11:54
Izvor: Sportske.net

Ekipa Vest Hema je u velikoj rezultatskoj krizi, nakon šest kola u Premijer ligi imaju svega tri boda.

twitter.com/WestHamUtd
twitter.com/WestHamUtd

Povezane vesti

"Čekićari" nisu svoju od starta nove sezone. Najpre su na startu pružili solidan otpor Čelsiju i umalo došli do boda, potom su u drugom kolu savladali Bornmaut, ali su onde usledile neke povrede i ekipa je krenula nizbrdo.

Vezali su četiri poraza od Sitija, Votforda, Vest Bromviča i Sautemptona, najviše je boleo poslednji kako je bio pred krcatim tribinama "Olimpijskog stadiona".

Ništa više ne polazi za nogom fudbalerima Vest Hema, hrvatski straget ipak ne prestaje da veruje u svoje pulene i ubeđen je da bi dobar rezultat u narednom kolu promenio stvari u korist njegovog tima.

"Zabrinut sam jer je ovo jako loš start sezone. Ali sa jednom pobedom možemo sve da povratimo, sa pobedom protiv Boroa u subotu.

Moramo da radimo tokom cele utakmice, jer je to jedini nalčin za uspeh. Taj jedan dobar rezultat promenio čitav tok sezon, ali ne smemo da mislimo da će se tek tako samo desiti. Moramo da zaslužimo trijumf
", izjavio je Bilić tokom konferencije za novinare uoči sedmog kola u Premijer ligi.

Mark Nobl je nakon meća sa Sotonom izjavio e da je prvi gol potpuno demiralisao njegove saigrače, a Bilić je imao šta da kažei o svom kapitenu.

"Mark je rekao da smo se slomili nakon prvog gola. To su teške reči, ali znam šta je mislio. On se kao naš kapiten oseća odgovornim, ali on zna koji kvalitet posedujemo u ekipi i to moramo da počnemo da pokazuje na utakmicama", rekao je Bilić.

Prokomentarisao je i Hrvat i situacijiu sa Semom Alardajsom, koja je uzdrmala "Ostrvo" prethodnih dana.

"Ispratio sam šta se dešavlo, sve je ovo veoma tužno za engleski fudbal. To se događalo u Italiji i Francuskoj i nije dobro ni za jednu zemlju.

Žao mi je Sema. Svi mi volimo svoje poslove
", izjavio je Bilić.

Na kraju prokometariosao je i stanje sa povredama u ekipi i naglasio da bi jedan od ključnih igrača iz minule sezone mogao da se vrati u ekipu veoma uskoro ali i da je još jedan prvotimac najverovatnije van stroja.

"Igraćemo u gotovo istom sastavu kao prošlog vikenda, kako su oba leva beka i dalje van stroja. Kresvel se vratio treninzima u ponedeljak, i trebalo bi da se vrati u tim nakon reprezentativne pauze. Havard Nortvajt je takođe pod znakom pitanja", rekao ja hrvatski strateg.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 29.09.2016
15:41

Jedino pravo pojacanje je Aju,ostali donose samo broj vei u rotaciji,ali ne i kvalitet...Cuda se desavaju retko,njihovo je proslo,i pored toga,stadion nema energiju kao Apton park...To je to...

avatar
mosala1983
Thursday, 29.09.2016
18:04

Ma bas je to stadion nema energiju Covek nije doveo igrace koji prave razliku. Paje ne moze da se prepozna ostali slabi I to je odgovor a ne glupi stadion.

avatar
Thursday, 29.09.2016
23:19

kazem izmedju ostalog i to... naravno da nije isto kada igra Partizan u Pioniru ili u Areni...ali ti vidim nisi posecivao meceve...samo kuckas... izadji malo pa ces razumeti o cemu pricam...