Bilić je "noćna mora" Meklarenu!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 14.09.2015.
22:51
Izvor: Sportske.net

Prvi susret Slavena Bilića i Stiva Meklarena nakon one večeri u 2007. godini, a Njukasl je doživeo novi poraz u Premijer ligi.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Englezi se nerado sećaju jedne večeri u 2007. godini kada je reprezentacija Hrvatske načinila iznenađenje i savladala na "Vembliju" reprezentaciju Engleske koja je tada izgubila sve šanse za plasman na EURO 2008.

Engleze je tada predvodio Stiv Meklaren, Hrvatsku Slaven Bilić.

Sada njihov novi susret i nova pobeda hrvatskog stručnjaka, ali ovoga puta kao menadžera Vest Hema.

"Čekićari" su slavili rezultatom 2:0 (1:0) protiv i danas veoma slabe ekipe Njukasla koja je bila oslabljena neigranjem Aleksandra Mitrovića koji je odradio svoju prvu od tri utakmice suspenzije.

Junak utakmice je svakako dvostruki strelac, Dimitri Paje, koji je prvo u 9. minutu savladao Tima Krula sjajnim udarcem sa 16 metara, da bi u drugom poluvremenu nakon sjajnog prodora Mozesa sačekao odbijenu loptu od prečke i mirno je poslao u mrežu.

Na ovoj utakmici osim pomenutih golova nismo videli dobrih prilika, pa ne možemo reći da je bila nešto preterano zanimljiva. Ipak, Slaven Bilić je taj koji je zadovoljan na kraju, njegova ekipa nakon 5 kola ima 3 pobede i 9 bodova, dok je Njukasl pao na poslednje mesto Premijer lige sa samo dva osvojena boda.

Zajedno sa njima, Sanderlend i Stouk dele to mesto.

Golove sa ovog meča pogledajte OVDE.

Valja napomenuti da se na ovom meču nakon 8 meseci pauze vratio i Endi Kerol u dresu Vest Hema. Zaigrao je poslednjih 10-ak minuta na utakmici, ali nije bio zapažen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WR10
Monday, 14.09.2015
23:50

Meklaren po meni je nikakav trener, ako želiš da ti brod potone samo njega pozoveš. Možda će me demantovat, ali čisto sumnjam.

avatar
Volim nogomet
Monday, 14.09.2015
23:32

Newcastle je blao rečeno katastrofa barem u dosdašnjim utakmicama. Večeras opet jednu baš pravu šansu imali ,a ono drugo sve za zaborav. Nadam se da će se West Ham borit barem za ove europske pozicije makar i za EL.

avatar
lamps8
Monday, 14.09.2015
22:58

west ham odlican paje se dobro uklopio i postao glavni igrac tima kao i mozes koji je mozda i najveca greska murinja sto ga je pustio da ode.

avatar
XL
Tuesday, 15.09.2015
11:30

nije moses neki igrac

avatar
lamps8
Tuesday, 15.09.2015
15:59

solidan je kao zamena za azara