Bilbao - Preko Espanjola do finala sa Barsom!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.03.2015.
23:54
Izvor: Sportske.net

Poznat je i drugi finalista španskog Kupa kralja.

Beta/AP Photo/ Massimo Pinca
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

To je Bilbao, koji je večeras kao gost savladao Espanjol rezultatom 2-0, što je rezultat koji Baskijce vodi u finale sa Barselonom, posle 1-1 iz prvog polufinalnog dvoboja.

Očekivao se znatno neizvesniji duel, a Bilbao je praktično već u prvom poluvremenu završio glavni deo posla oko plasmana u finale.

Samo trinaest minuta igre bilo je dovoljno Adurizu da donese prednost gostima, preciznim udarcem sa nekih petnaestak metara - 0:1.

A da Espanjol nema čemu da se nada u nastavku meča, potvrdio je Ečerija, koji je posle kornera u 42. minutu bio najviši u skoku pred golom domaćih i udarcem glavom poslao je loptu u donji desni ugao - 0:2.

Golove možete da vidite OVDE.

U drugom poluvremenu, Espanjolu je za plasman u finale bio potreban potpuni preokret, ali domaći tim nije uspeo da dođe ni do počasnog gola.

Tako će se za trofej Kupa kralja boriti Bilbao i Barselona, koja je ranije večeras još jednom savladala Viljareal sa 3-1.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MisterGuardiola
Thursday, 05.03.2015
01:07

Zadnjih 5 finala 4 sa Barcom,stvarno nemaju sreće :D

avatar
StefaNN
Thursday, 05.03.2015
01:25

Dobro je sto igraju i finale :D

avatar
Camp nou
Thursday, 05.03.2015
01:36

Nije nemoguce da Bilbao dobije Barsu,igra se jedna utakmica,ima dobar tim,sve je moguce........mada vece sanse su da mi osvojimo!