Bilbao ispašta zbog Nejmarovog transfera u PSŽ?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 10.08.2017.
14:45
Izvor: Sportske.net

Zbog Nejmarovog odlaska iz Barse mogla bi da krene lavina koja preti da odnese "Lavovima" najperspektivnijeg igrača.

BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos
BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Baskijski mediji ovih dana dosta pišu o neizvesnosti ostanka Injakija Vilijamsa u Bilbau, provejava bojazan da bi Atletik mogao da ga izgubi ovog leta.

U njegovom ugovoru postoji stavka o otkupnoj klauzuli od 50 miliona evra i ukoliko je neko aktivira, Baski će ostati bez hitnogog krilnog napadača.

Ko bi mogao da je aktivira?

Sumnja se na one klubove kojima Barsa želi da 'otme' najbolje igrače posle Nejmarovog odlaska u PSŽ; na Liverpul i Borusiju iz Dortmunda.

U slučaju da ostanu bez Filipea Kutinja, odnosno Osmana Dembelea, i jedni i drugi bi mogli da krenu po Vilijamsa, jer bi ih koštao dvostruko manje i jače od svote koju bi prihodovali prodajom svojih vedeta.

Transfer u Dortmund ima jače utemeljenje u logici, jer je Injaki po svojim karakteristikama neuporedivo sličniji Dembeleu, jer su obojica krilni napadači.  druge strane, 'Redsi' bi njegovim dovođenjem više pojačali konkurenciju Maneu i Salahu, on nikako nije zamena za Kutinja, koji je plejmejker.

Spain Soccer Uefa League

Ipak, u Atletiku računaju na Injakijevu vernost i privrženost klubu. On je više puta izjavio da ga drugi klubovi ne interesuju i da mu je cilj da postane legenda 'San Mamesa', no taj momenat sigurno neće sprečiti medijske spekulacije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Friday, 11.08.2017
01:51

Imate bujnu mastu, to vam se mora priznati... 🙄

avatar
Normal one
Thursday, 10.08.2017
14:55

Daleko najboolji igrac Bilbao u utakmici sa Liverpulom.Nema nista od ovog Kutinjo ostaje u Liverpulu a nama treba stoper,ne krilo.

avatar
mladenq_
Thursday, 10.08.2017
14:54

ne znate ni vi vise sta cete a :D

avatar
Nemanja Petrovic
Thursday, 10.08.2017
14:52

Malo pre mi rece jedan(kad sam napisao da Barselona treba pokusati da dovede Zahu) kako Barsa ne dovodi boraniju iz Premijer Lige,zasto onda oni trazi boraniju iz Spanske lige,a Injaki i Zaha su vrlo slicni igraci,po karakteristikama.

avatar
loodaGlava
Thursday, 10.08.2017
16:18

Da Suarez je buranija iz PL-a... A reanlo nije Zaha taj kalibar al s obzirom da imaju jos 20 dana bas me zanima koga ce dovesti.

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 10.08.2017
17:18

Ja sam ti to napisao. Injaki boranija? Unistio je Liverpool i igra za reprezntaciju spanije. Al ste dosadni s tom boranija premijer ligom gde igraci dodaju najvise na 2 metra od sebe inace pogresan pas, strvine, africki fudbal.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 10.08.2017
14:51

Inaki vec duze vreme vazi za jednog od velikih potencijala ali nikako da ga ostvari. Prosle sezone je bio solidan, nista narocito, mislim da on nije pravo resenje jer vec imaju Delofeua koji je za mene bolji od Inakija.

avatar
Barca4ever
Thursday, 10.08.2017
15:48

Injaki je novi Obamejang. Decko je buduća zvezda fudbala.

avatar
Ša-la-la-la
Thursday, 10.08.2017
14:46

Ovi su zajebali i sagu Leonardo.