''Big Sem'' se vraća u Premijer ligu?!

Autor: Beta Beta
petak 23.12.2016.
12:00
Izvor: Beta

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Engleske Sem Alardajs kandidat je za trenera Kristal Palasa, preneo je danas Skaj.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Kristal Palas je juče popodne otpustio Alana Pardjua zbog loših rezultata, a kako je naveo Skaj, Alardajs će u naredna 24 sata razgovarati sa predsednikom londonskog kluba Stivom Perišem.

Alardajs, navodno, želi da otkrije koliko bi novca mogao da potroši u januarskom prelaznom roku, kao i na koji način bi saradjivao sa Perišem i većinskim vlasnicima Amerikancima Džošom Harisom i Dejvidom Blicerom.

Posle 17 kola Kristal Palas je 17. na tabeli sa 15 bodova i nalazi se na bod od zone ispadanja. Kristal Palas je pretrpeo osam poraza u poslednjih 10 prvenstvenih utakmica.

Alardajs je u septembru napustio reprzentaciju Engleske posle jedne utakmice, nakon što je Dejli Telegraf objavio snimak razgovora u kome nudi savete kako da se zaobiđu pravila oko transfera igrača.

On je prošlog petka rekao da je spreman da se vrati poslu.

"Mislim da ću se naredne godine vratiti poslu, ako ne i pre, zavisi od ponuda. Ne mogu da ostavim stvari onako kako su se završile. To je sada iza mene. To je težak period, mračan period, ali idem dalje, nevolje su me učinile jačim. Premijer liga je za mene bila veliki izazov i mislim da sam uspeo da ga ispunim", rekao je tada Alardajs.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke