Beži sa Old Traforda da igraš Ligu šampiona

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 01.09.2014.
16:42
Izvor: Sportske.net

Dolaskom Van Gala za kormilo mančester Juanjteda su proglašeni za 'tehnološki višak'. Nije lako osetiti se prekobrojnim i suvišnim u tako velikom klubu, ali nekima će satisfakcija biti igranje najelitnijeg takmičenja sa novim klubom, a koje će se u crveno

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Nema potrebe dužiti priču na ovu temu, Luj Van Gal je ekscentrik, nije skoln kompromisima, pravi ekipu prema svojim instiktima, koji iako obiluju nelogičnostima ipak na kraju daju rezultate. O tome svedoči njegov 'Curriculim vitae'.

'Old Traford' je ovog leta napustio 'buljuk' igrača, a samo dvojica neće igrati Ligu šampiona sa svojim novim klubovima. To su Nemanja Vidić koji je prešao u Inter, kao i njegov dugogodišnji kompanjon Rio Ferdinand koji brani boje Kristal Palasa.

U elitnom takmičenju od bivših 'Đavola' ćemo gledati Patrisa Evru u dresu Juventusa, Šinđija Kagavu koji se vratio u Dortmund, Nani se vratio u matični Sporting u skolopu transfera za Markosa Roha. Havijer 'Ćićarito' Ernandez je prešao redove evropskog šampiona, Real Madri.

Ovoj grupi treba dodati i Bebea, koji na 'Old Trafordu' nije ostavio značajniji trag, ali je bio prva violina u Rio Aveu i Pakoš fereiri gde je bio na pozajmicama. Uprkos tome i on je proglašen za prekobrojnog, te ga je dovela Benfika.

Pored toga što ga neće biti na evrosceni ove sezone, Mančester Junajted je očajno počeo sezonu. Nakon tri kola u Premijer ligi 'Đavoli' imaju samo dva osvojena boda, doživljena je i blamaža u Liga kupu gde su ih eliminisali trećeligaši MK Donsi s ubedljivih 4:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke