Bez pobednika u meču sezone Runija i Mitrovića!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 12.01.2016.
22:38
Izvor: Sportske.net

Sjajni Aleksandar Mitrović je postigao gol i asistenciju, Runi je postigao dva gola, ali pobednika na kraju nije bilo pošto je meč na Sent Džejms Parku završen rezultatom 3:3.

AP Photo/Scott Heppell
AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Sjajan meč Aleksandra Mitrovića i Vejna Runija, na kraju su obojica morali da podele bodove u neverovatnom meču koji je završen rezultatom 3:3 (1:2)

Rano je povela ekipa iz Mančestera, Čarls Mbemba je igrao rukom u šesnaestercu, sudija nije imao dilemu da li da pokaže na belu tačku iako su se domaći bunili zbog toga. Penal je izveo Vejn Runi, postigao je novi gol za 1:0.

Imali su i jedni i drugi po jednu šansu (Vajnaldum i Runi) da bi Runi u 38. minutu poslao loptu Lingardu kome nije bilo teško da savlada Eliota za 0:2.

Svi su mislili da će Mančester junajted sa ubedljivom prednošću otići na pauzu, ne i fudbaleri Njukasla. Na jednu upućenu loptu u šesnaesterac Aleksandar Mitrović je najviše skočio (nadskočivši tako i Felainija, jednog od najviših na terenu), dodao loptu do Vajnalduma koji pogađa mrežu De Hee za 1:2.

Prosto je neverovatno kako Mančester junajted nije došao do 1:3 početkom drugog dela igre. Lopta je u šesnaestercu došla do Hesea Lingarda koji šutira iz veoma izgledne pozicije preko gola nakon čega se Van Gal poprilično iznervirao.

Onda je došao taj 66. minut, Smoling je vukao Aleksandra Mitrovića za dres, Srbin je pao u kaznenom prostoru, a Majk Din je dosudio penal.

Aleksandar je preuzeo odgovornost, postigao je gol za 2:2 i uveo nas je u veoma neizvesnu završnicu.

Gol i asistenciju našeg reprezentativca pogledajte OVDE.

mitrovic runi

Tada na scenu stupa Vejn Runi.

Nakon jednog napada Junajteda lopta se odbila do Vejna Runija koji je strpljivo sve čekao na šesnaestercu, šutnuo je ka golu Eliota koji apsolutno nije mogao ništa u ovoj sitauciji, Mančester je došao do 2:3 u 79. minutu.

Felaini je imao priliku da reši meč u 84. minutu nakon centaršuta Depaja, ali nije uspeo da iz izgledne pozicije matira golmana Njukasla.

Nije to sve od ove utakmice, Pol Damet uspeva da postigne gol u nadoknadi vremena, bio je ovo njegov  prvi gol u sezoni i to u kakvom trenutku, za 3:3 protiv Mančester junajted.

Upravo je ovim rezultatom i završen ovaj sjajni meč, verovatno ni jedni ni drugi nisu zadovoljni ishodom.

Aston Vila je konačno pobedila i to Kristal Palas, a rezultat je bio 1:0. Domaći su bili dosta bolji, i na kraju su sasvim zasluženo slavili golom Leskota nakon asistencije Veretoa.

U meču Bornmauta i Vest Hema videli smo veliki preokret u drugom poluvremenu pošto su domaći vodili sa 1:0 nakon prvog golom Artera. Ipak, ekipa Slavena Bilića na kraju slavi tri boda, a za to su najzaslužniji strelci Paje i Valensija (2).

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

103 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lonchy88
Wednesday, 13.01.2016
19:11

De gea- rojo,jones-smoling-darmian-sniderlin,svajnstager-martijal,herera,depay (young)-runi!Ovo sam vec jedanput napisao a da se ne ponavljam ali volio bi da dodju simeone koke i grizman iz atletika!Plate za njih 120 miliona u paketu i imamo strasnog trenera koji je pravi motivator i kod kojega bi runi bio ponovo ona zivotinja koja grize 90 minuta,koke da bude plejmejker a grizman sa runijem i martijalom da reseta protivnicke mreze!Prodati felainija, matu, blinda!Jedini uslov da ode De Gea u madrid jeste da ovamo dodje Kejlor Navas!On nije nista losiji od Davida!Na klupi romero, valencija, mc nair, januzaj koji moze dosta ponuditi, pereira, bortwic-jonson, young,lindegard!Ko se sjeca younga iz aston vile,i one dve sezone kod fergusona pa covjek je bio lijevo krilo u reprezentaciji i razbijao je na terenu,ali mojes i van gal to nisu skontali, a narocito koji ga vraca u odbranu da mu igra beka1Od najbrzeg igraca junajteda Antonio Valencija za kojeg fergi planirao da bude desno kriilo i da mu da 7 on ga vratio na desnog beka.Otjerao je sjajnog rafaela, pa chicarita koji dominira u leverkuzenu!Pustio koji je bolji nego lingard i depaj trenutno da ode u arsenal!Covjek je prolupao u poslednje vrijeme kao i wudvord koji mozda jeste genijalac za markekting ali za fudbal je prava taraba!

avatar
lonchy88
Wednesday, 13.01.2016
18:20

Smoling je dobar stoper,ne pretjeruj, a blind niti moye a niti yna igrati stopera!Jedini pravi stoper uy smolinga je phil jones a gdje je on samo bog yna!Van gal stalno pretjeruje sa svojim kompinacijama!Pustio je Evansa koji bi sada mogao pomoci kada fali igrac smolingu da pomogne!Blind moye igrati lijevog beka i yadnjega veynog ali on i roho dok je igrao stopeera to su cisti promasaji!Pa nemaju snage da se guraju sa Mitrovicem, ili ziruom ili, da ne spominjem gomisa, carola ili nekoga slicnog!

avatar
Wednesday, 13.01.2016
14:19

Вратио се Паје, враћа се Вест Хем!

avatar
Dragan Andric
Wednesday, 13.01.2016
10:44

smoling ja sam najveci njegov kriticar zasto 27g treba da bude stub odbrane a on drvo blind odlican zadni vezni ali los stoper felaini samo par utakmica ok posebno 2 duela sa tureom protiv sitija ito je sve onaj lingard ima srece sto mu nisam trener dobijo bi mesto na tribine jang odlican za klupu a njegovo velicanstvo Lvg i njegov mentor Vudvord u AUT

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 13.01.2016
00:49

Koliko god puta da pogledam snimak navodnog penala za Njukastl opet ne vidim ga, obostrano povlacenje,paradoks je da je to borba za poziciju i mitrovic nije uopste ni kreno na loptu. Sudija da je normalan ponovi korner njima dvojici po zuti a kakav ba penal. Na svakom prekidu je povlacenje svih igraca u 16 m ,da se tako sude penali to nebi bio fudbala vec rukomet jer bi dvocifreni broj golova bio. Igramo kriminalno jos kad i nesto odigramo sudija uprska. Ono ba nebi se ni u opstinskoj ligi sviralo kao penal zasto je sviro to je valjda samo sudiji jasno,ni reporterima nije bilo jasno cemu penal a ne ponovljen korner i po zuti smolingi i mitrovicu.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 13.01.2016
01:19

Čist penal druže moj, Smoling je pomešao rvanje sa fudbalom, na našu žalost! Igrač ne mora imati loptu da bi se svirao faul nad njim...

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 13.01.2016
15:23

Nebi da polemisem samo cu te pitati koliko onakvih duela bude u jednoj utakmici ono je jos dobro poderu jedan drugom dres pa nema penala. Budi ti realan na svakom korneru i na svakom prekidu se to desaje povlacanje konstatno,de mo reci kad si zadnji put vidio da je radi toga sviran penal. Gledam i spansku i englesku i italijansku i ponekaf francusku kao i Ls i Le i drug vjeruj sudija uradi ponovi korner i pukne im po zuti,ako je smoling a i mitrovic je povlacio trebo im je puknut po zuti i opometu tako rade sve sudije zasto je sviro penal ne znam ali mozda radi nekih kompenzacija ali nije ono za penal. Eto ti mi navedi kad si zadnji put ti vidio da se radi povlacanja svira penal odma bez opmene i onog razgovora koje engleske sudije obave sa igracima. Eto pogledaj ostale lige kao i englesku vidjet ces koliko se samo igraci povlace tokom prekida to je standardno isko ko i u nhl hokejasi skinu rukavice i tuku se.

avatar
Balkanski Ratnik
Wednesday, 13.01.2016
06:17

A penal za Mancester je bio cist ko suza.Ma daj bre Felaini je trebao da bude iskljucen u prvom poluvremenu.Budimo malo realni.

avatar
Dusan Petrovic
Wednesday, 13.01.2016
00:48

Gol meseca pripada Leskotu,golman doktor :D

avatar
vatreni navijac
Wednesday, 13.01.2016
00:27

Ako se samo golovi računaju onda je Runi najbolje odigrao. Ali i Runi i Lingard su odigrali ispod njihovog nivoa.Marsijal koji nije dao gol bolje je odigrao od obojice. Kada se promaše onakve šanse dobro je da MU nije izgubio

avatar
mali mrav1
Wednesday, 13.01.2016
00:14

Mitrovic igrac utakmice.

avatar
gunner11
Wednesday, 13.01.2016
00:12

Junajted je veceras igrao jako dobro ,osim nekih pojedinaca poput Felainija ,Blinda i Smolinga . Citam neke komentare dole i ne mogu da verujem da su neki navijaci toliko razmazeni da je to cudo , svi pljujete Smolinga a do juce vam je bio najbolji stoper lige .Hocu da kazem da m uje ovo prva losa utakmica , ima i on pravo da neki put lose odigra i da kiksne , igrao je dobro uvek do sada i nije zasluzio da ga pljujete .Mitre majstore samo tako nastavi i napredovat ces

avatar
Nikola M.
Wednesday, 13.01.2016
01:08

Upravo tako, lepo si rekao ovo za Smolinga. Čovek jeste odigrao loše, to stoji, ali ne zaslužuje da ga ljudi pljuju zbog jednog lošeg meča posle pregršt dobrih ove sezone. Ja razumem kritiku za određeni meč (i sam sam u svom komentaru dole uputio kritiku na Smolingov račun na njegovo večerašnje izdanje), ali ne mogu da razumem da pljuju i omalovažavaju čoveka koji ima odličnu sezonu i koji je, uz Marsijala i De Heu, najbolji igrač Junajteda ove sezone. Izgleda da se brzo zaboravi sve ono dobro, a prvo loše se posebno uzima za kakav kriterijum. To je taj mentalitet i razmišljanje...

avatar
gunner11
Wednesday, 13.01.2016
12:45

Upravo tako , do juce su ga dizali u nebesa a sada im ne valja , isto i za Runija su pricali da vise nije igrac od pre a sad opet ga nazivaju klasom . Brate ti si jedan od retkih realnih navijaca Junajteda i uvek pricas korektno za razliku od drugih razmazenih navijaca

avatar
mrancic
Wednesday, 13.01.2016
09:33

Smoling ne moze sam.UTD nema drugog stopera.Sta je sa Rohom?,Nije ga valjda ovaj idiot odstranio iz tima.Dugo je vec pivredjen.

avatar
Nemanja Radulovic
Wednesday, 13.01.2016
00:09

Sto volim kad ocekujemo svi dosadnu tekmu Mancestera a on nam priredi spektakl veoma dobra utakmica uzivanje za gledanje.

avatar
Nikola M.
Wednesday, 13.01.2016
00:08

Ako ništa drugo, barem Junajtedova utakmica nije bila dosadna za gledanje, kao mnogo puta ove sezone, ali sam dibidus razočaran bodom. Realno govoreći, po prikazanom, Njukasl nije zaslužio da izgubi, ali iz navijačkog ugla, veoma sam razočaran što nismo pobedili. Runi odličan, lep gol i lepa asistencija, jedna od njegovih boljih utakmica ove sezone, Erera u prvom delu meča odigrao vrlo dobro, u nastavku neshvatljiv pad, nikako mu nije išlo. Lingardu svaka čast za gol, ali se obrukao u onoj situaciji kad je promašio zicer. Neverovatno da nije barem okvir gola pogodio. Felaini je imao dobru priliku glavom posle Depajevog prodora, morao je ono da realizuje. Odbrana Junajteda totalno podbacila, vrlo klimavo, Smoling jako loše odigrao, i pored svega ga lopta u finišu pogodi i odbije se u gol, neverovatno, Blind kriminalan, užas. Odličan Njukasl u drugom poluvremenu, Junajtedova sredina u nastavku načisto podbacila, mnogo je dozvoljeno igračima Njukasla. Sve u svemu, zanimljiva utakmica, krivo mi je što nismo pobedili, ali kao što rekoh gore, Njukasl nije zaslužio da izgubi. Po bod je najrealniji ishod.

avatar
AMSTAFF
Wednesday, 13.01.2016
00:08

Sjajan mec Mitrovica? Vajnaldum je imao sjajan mec.

avatar
Balkanski Ratnik
Wednesday, 13.01.2016
06:20

A sto je promasio jedan na jedan sa golmanom nikom nista?Jeste on mnogo dobar(klasa)Bolje da je doveo mancester njega nego Snajderlina

avatar
Tuesday, 12.01.2016
23:57

Smalling bese u top 3 stopera lige?

avatar
Steph22
Wednesday, 13.01.2016
00:56

Ovo je Smolingu prva loša utakmica u sezoni.

avatar
Nani
Thursday, 14.01.2016
14:59

ti se druze uhvatio sa Wolfsburg ko pijan za flasu..sto ste onda vi primili 3 komada od stouka ako imate najboljeg stopera ??

avatar
Wednesday, 13.01.2016
01:42
avatar
lakipfc
Wednesday, 13.01.2016
01:12

Toliko o kvalitetu stopera u ligi,al sto je najtuznuje i jeste u top 3,al to ne govori o njegovom kvalitetu,nego o ostalima,meni je Koselni najbolji,al pre 5 godina ni iedan ni drugi ne bi bili u 10....

avatar
Danilo Mitrovic
Tuesday, 12.01.2016
23:54

Felainija i Lingarda držati na klupi jedno 5-6 utakmica. Skroz nepouzdani igrači. Runi fantastičan. Svi ste govorili da je čovek na zalasku karijere,a on dao 2 gola i upisao asistenciju. A šta reći za Smolinga?! Od igrača sezone do ubedljivo najgoreg na terenu. Kriv je za sva 3 gola,i on bi morao da odmori nekoliko utakmica. Erera sjajan,Marsijal takođe. De Gea,i pored 3 primljena gola takođe odličan. Branio je sve što je mogao. U Njukaslu Mitrović i Vajnaldum neverovatni. Sve u svemu,mislim da je ovo pravedan rezultat i ako su i jedni i drugi imali mnogo šansi za pobedu. Mislim da Van Galu treba pružiti podršku. Pokazao je da zna da vodi ekipu. Junajted je odlično igrao večeras,a sa ovakvom igrom i rezultati će doći. Samo Depay mora da igra umesto Lingarda,a Mata da se rotira sa Ererom.

avatar
Balkanski Ratnik
Wednesday, 13.01.2016
06:21

Saljite Felainija u Milan.Jer ovde se nece leba najest.Raspada se.

avatar
mrancic
Wednesday, 13.01.2016
09:38

Danilo,ko umesto Smolinga?Forsirati ove mladje.i uzeti na pozajmicu jednog stopera.Prpoustili smo pobedu zbog lose srece i nepostojeceg oenala.Mata je spor.Juce se nnbez njega igralo brze.Pre bih pored Depaja i Lingarda ubacivao Pereiru.

avatar
Pipoo
Tuesday, 12.01.2016
23:51

ekipa puna baksuza ... dokle vise tolerancije na ovo.... u svakom novom kolu UNITED propada sve dole i dole .... bravo za RUNI najdobriot mec vo ovaa sezona za nego ,,,, i bravo za Mitrovica ... ...felaini van gale blind ako i 1% volite UNITED NAPUSTITEGA STO BRZE ... MOLIM VASS !!!

avatar
Nani
Thursday, 14.01.2016
15:06

Van gal treba da napusti.. od kada je blind stoper..covek je levi bek i zadnji vezni a ne stoper..sto nije stavio mc Nera da igra pored smolinga nek se kali , ako ce neko da kiksa nek kiksa makar mlad igrac a ne iskusan poput blinda..

avatar
Joker96
Tuesday, 12.01.2016
23:51

Dobro bar im sad niko ne moze zameriti da su odigrali dosadan mec sa malo golova. Salu na stranu, odavno nisam video da trener sa ovako dobrim timom a ovako losom igrom i rezutatima toliko dugo odoleva na klupi, ne znam sta ceka Junajted, imaju oni para makar morali da isplate Van Galov ugovor do zadnjeg centa. Sezona je daleko od izgubljene, trenutno su samo na dva boda od Lige Sampiona, ali sa njim tesko da ce dogurati tu do kraja sezone.

avatar
AMSTAFF
Tuesday, 12.01.2016
23:51

Smoling je kiksara ali ona prava. Felaini kada igra to je igrac vise za protivnika.Ocaj, ocaj i samo ocaj!

avatar
Ole Gunar Solšer
Wednesday, 13.01.2016
00:14

Smoling je odigrao mnogo los mec, ali prvi put ove sezone!!! I odmah kiksara? Blind svaku utakmicu kiksne dva puta i nista opet igra...

avatar
Nani
Thursday, 14.01.2016
15:07

Bogami ni u arsenalu zadnjih 8godina nisu igrali bog zna kakvi stoperi..za vidica i ferdinanda i terija i svojevremeno Carvalja su bili nule..

avatar
Balkanski Ratnik
Wednesday, 13.01.2016
06:22

Felaini brate ne zna nista.Cak ni da skace Mitrovic ga odneo kao dete.Sto je on igrao a ne Mata ja ne znam.

avatar
AMSTAFF
Wednesday, 13.01.2016
00:44

Smoling je 6 godina u Junajtedu i nije mnogo napredovao, Vidic je za 6 godina igranja postao legenda. Ja celu sezonu govorim da on nije klasa za Junajted.

avatar
LuisSuarezFB
Tuesday, 12.01.2016
23:51

Lepa utakmica. Depay me konacno malo odusevio. Igrao je dobro ali mora da igra konstatno dobro kao ovaj mec. Felaini umesto da resi mec on promasuje tj tacno u golmana a bio je sam. Veoma lose je odigrao kao i vecinu ovih meceva. Blind takodje los. Nije bas neka odbrana Mancestera i tu dosta skripi. I idemo ono.. Van Gal trazi tri meseca pa sest da se dokaze u Mancesteru. Koliko sad trazi? Tri godine? Vest Hem ih pretekao. Junajted pao na sesto mesto... Sta reci. Jos jedna u nizu sezona za zaborav. Imali su najlaksu grupu u LS i nisu prosli. A zamislite kako bi prosli da su dobili nekog jakog protivnika... U PL sve losije. I na kraju sezone ako opet i to mozda osvoje trece ili cetvrto mesto smatrace se uspehom za Junajted. A nekada su bili tako jaki.. Dokaz da pare i pare ne pomazu kada pretplatis igrace.

avatar
Ole Gunar Solšer
Wednesday, 13.01.2016
00:23

Slazem se, ali pogledajte ovaj neverovatan podatak van Gal sa Junajtedom ima procenat pobeda 50% tj. iz 76 meceva 38 pobeda remija 21 i 17 poraza sto je sramota. Recimo Poketino sa Totenhemom sa manje ulozenih para i slabijim timom ima odigranih meceva 85 sto je slicno utakmica pa mogu da se porede, ima isto procenat od 50% tj. 42 pobedet23 remija i 20 poraza. Polako Junajted postaje Totenhem koji je ove sezone bolji tim. Inace i Moyes ima bolji procenat 53% smesno.

avatar
Nani
Thursday, 14.01.2016
15:08

Kamo srece da je ostao Mojes, sad bi bili prvi na tabeli..on bi sa ovim parama napravio ekipcinu..

avatar
El Matador PFC-FCB
Tuesday, 12.01.2016
23:51

BRAVO MITRE! Samo tako nastavi kao i danas i doći će na red i jači klubovi od Njukasla. Samo strpljivo i pametno gradi karijeru! Lično bi voleo da ga vidim u Arsenalu jer bi se savršeno uklopio. Kad mu Ozil deli asistencije biće najbolji strelac BPL :-)

avatar
Dragan Andric
Tuesday, 12.01.2016
23:49

njukasel =smoling-man utd 3-3 navijaci mog voljenog man utda smolingkoga vi hvalite obicno drvo,panj.zao mi je sto ga din nije iskljucio bolje sa 10 nego snjim e moj junajtede na koga si spao jad tuga sram nemam reci

avatar
AMSTAFF
Wednesday, 13.01.2016
00:13

Ja celu sezonu tvrdim da je Smoling igrac za Calton.

avatar
gunner11
Wednesday, 13.01.2016
12:49

I dalje je velik klub i bez te Lige Sampiona ,jednog dana cemo je osvojiti , a za titulu ne brini jer cemo je verovatno uzeti ove sezone

avatar
gunner11
Wednesday, 13.01.2016
12:48

Komentar na nivou deteta od 5 godina

avatar
AMSTAFF
Wednesday, 13.01.2016
03:33

Ja samo tvrdim da Arsenal nema titulu godinama, a LS necu ni da pominjem.

avatar
gunner11
Wednesday, 13.01.2016
00:55

Ja takodje tvrdim da se ti ne razumes u fudbal .Smoling je odigrao svaku utakmicu do sada odlicno , a sada kada je odigrao na jednoj utakmici lose odmah ga pljujes . I za Runija ste do juce pricali da vise nije nizasta a sad kad ponove daje golove odmah ga nazivate klasom . Smoling nije zasluzio da ga pljujes

avatar
mrancic
Tuesday, 12.01.2016
23:48

Eto,da li smo tri gola ali smo i primili toliko.Njukastl koga nije tukao samo onaj ko sa njim nije igrao,izasao je iz krize.Vest Hem je tukao Bornmut koji je tukao UTD.Da li mi navijaci treba da budemo zadovoljni.Sigurno jer smo povecali efikasnost.U igru za LSbice 7 klubova ako nas Liverpul pobedi.I Marsijal posustaje sto nije dobro.A bez Mate je brze i bolje.Smoling nije napravii penal.Svaki normalni sudija dao bi im po zuti karton.Mbemba je pruzio ruku i bio je oenal.Treba nam ifanzivni vezni i spic.I da Depaj slobodno sutira sa 16 metara.Pogodice.

avatar
_MUFC_
Tuesday, 12.01.2016
23:48

Ovo je najuzbudljivija utakmica United-a ove sezone.Solidna igra.Mislim da je remi realan iako je Manchester za nijansu bio bolji.

avatar
Андер Ерера
Tuesday, 12.01.2016
23:47

Junajted kada napada, ne može da se brani i obrnuto. Ali draže mi je ovih 3-3 nego 0-0 da je bilo, jer se pokazalo da ekipa zaista ima napadački potencijal.nRuni odličan.

avatar
Barça u ♥
Tuesday, 12.01.2016
23:47

Povratak Sreka!!!

avatar
Jacc
Tuesday, 12.01.2016
23:47

Podrska fan galu

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 12.01.2016
23:47

Izlvlaci se ovaj Junajted iz kolo u kolo,to je prosto nevjerovatno...Igraju od pocetka sezone lose,ali imaju dosta bodova.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 13.01.2016
00:55
avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 13.01.2016
00:55
avatar
Brat Sergio (Return)
Tuesday, 12.01.2016
23:46

Sad ce mediji opet Runija dignuti u nebesa kao sto to rade tokom cijele njegove karijere. Na ovo cu jos dodati da je Junajted trenutno najsmijesnija ekipa u PL. Nema njima pomoci da uloze jos 200 mil.

avatar
S-I-M-K-E_
Wednesday, 13.01.2016
00:10

Ti najmanje trebas da pominjes 200 mil.....Real Madrid je u 21 vijeku potrosio miljarde na igrace.

avatar
Brat Sergio (Return)
Wednesday, 13.01.2016
01:16

Suarez 80 mil, Nejmar 80 mil, Ibrahimovic....

avatar
mali mrav1
Wednesday, 13.01.2016
00:16

Barem se ne brukaju kao real. Ne gube na svom terenu po 0:4,

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 12.01.2016
23:42

Bravo za obojicu, a bravo i za nase nesudjeno pojacanje Vajnalduma! Ime mu je Zorzinjo, i to da naglasim zbog dobro poznatog razloga:-D

avatar
Ivan Djordjevic
Tuesday, 12.01.2016
23:42

Do sad sam mislio da ima nade za Mancester..ali danas su potvrdili da su trenutno najgori na svetu!

avatar
ManchesterUnited
Tuesday, 12.01.2016
23:42

Na 1-2 i na 2-3 smo imali prilike da resimo utakmicu al su Lingard i Felaini lose sutirali,pogotovo Felaini.Runi je poceo da daje golove,nadam se da ce nastaviti tako,a Felaini ne sme da igra vise.Mnogo glupo smo prokockali lepu prednost al sta da se radi.

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 12.01.2016
23:40

Ne moze Runi sam. Depaj i Felaini su najvece prevare koje postoje.

avatar
Ole Gunar Solšer
Wednesday, 13.01.2016
00:11

Za Felainija se slazem, ali Depaj je odigrao dobro i ovaj a i prosli mec i ima vremena za njega jos je mlad deluje kao da podize formu. Felaini nije za fudbal.