Bešiktaš u Humskoj bez skupo plaćenog pojačanja!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.10.2014.
22:38
Izvor: Sportske.net

Naredni rival vicešampiona Srbije u Ligi Evrope susreo se sa neočekivanim problemima, pošto je letošnje skupo plaćeno pojačanje Bešiktaša završilo u "autu" do početka novembra.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Fudbalski klub Bešiktaš formirao je tokom leta ekipu koja će biti kadra da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona ali je dvomeč sa Arsenalom u plej-of fazi kvalifikacija završen nesrećno po istanbulske "Orlove".

Umesto u LŠ Bešiktaš je završio u Ligi Evrope, u grupi sa Totenhemom, Partizanom i Asterasom, a upravo će naredni duel u ovog evropskom takmičenju istanbulski crno-beli odigrati protiv srpskog predstavnika.

Iako do duela u Humskoj ima još dve nedelje ali je već sada izvesno da Slaven Bilić neće moći da računa na skupo plaćeno pojačanje iz Argentine.

Turski mediji prenose da je Hose Sosa doživeo povredu kolena u poslednjem prvenstvenom susretu koji je Bešiktaš dobio rezultatom 0:1. Skenerom je utvrđeno da se radi o rupturi ligamenata kolena i da Argentinca očekuje pauza u trajanju od najmanje 4 nedelje.

To znači da će momak kojeg je Bešiktaš u smiraj prelaznog roka platio Metalistu 1.4 miliona evra propustiti duel u Humskoj a velika je verovatnoća da isto važi i za Mustafu Pektemeka koji je povredio butni mišić.

Na zvaničnom sajtu Bešiktaša saopšteno je da su obojica već počeli proces oporavka ali je malo verovatno da će Bilić moći da računa makar na Pektemeka za duel sa Partizanom.

Bešiktaš posle dve odigrane utakmice u Ligi Evrope ima dva osvojena boda, dok Partizan sa jednim bodom gleda u leđa Asterasu, Totenhemu i Turcima.

Duel u Humskoj na programu je 23. oktobra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke