Bešiktaš niže remije na domaćem terenu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.09.2014.
21:15
Izvor: Sportske.net

Svi Partizanovi rivali u grupnoj fazi Lige Evrope u subotu su igrali u nacionalnim šampionatima ali je samo Asteras upisao tri boda. Totenhem je remizirao u derbiju severnog Londona, dok je Bešiktaš nastavio seriju bledih izdanja novim remijem pred svojim

bjk.com.tr
bjk.com.tr

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana dobili su slobodan vikend u domaćoj ligi iz dobro poznatih razloga čime je Marku Nikoliću omogućeno da više vremena posveti pripremi duela sa Asterasom u drugom kolu Lige Evrope.

Za razliku od vicešampiona Srbije njegovi rivali iz grupe "C" u Ligi Evrope u subotu su bili revnosni u nacionalnim šampionatima.

Već smo izvestili o pobedi Asterasa u okviru 5. kola grčke Superlige a tokom večeri je i Totenhem obavio svoje obaveze u Premijer ligi. Sparsi su odigrali 1:1 sa Arsenalom u okviru 6. kola engleskog šampionata a isti rezultat ostvario je i Bešiktaš u turskoj Superligi.

Crno-beli iz Istanbula nastavili su da igraju promenljivo pošto su na devetom takmičarskom meču u novoj sezoni upisali još jedan remi.

Bešiktaš je danas u okviru 4. kola turske Superlige remizirao sa Eskišehirsporom rezultatom 1:1 (1:0) što je drugi remi "Orlova" u nacionalnom šampionatu.


Računajući kvalifikacione mečeve za Ligu šampiona, duel sa Asterasom na startu grupne faze LE i utakmice turske Superlige, Bešiktaš je od devet duela dobio "samo" četiri a Slaven Bilić neće ostati spokojan kada se uzme u obzir da njegov tim, osim protiv Fejnorda, na domaćem terenu nije ostvario nijednu pobedu od početka sezone!

Istanbulski crno-beli remizirali su na "Ataturku" i "Redžep Taip Erdoganu" protiv Arsenala (0:0), Rizespora (1:1), Asterasa (1:1) i Eskišehirspora (1:1) što jasno govori o tome da Bešiktašu za sada loše ide na domaćem terenu.

Narednog četvrtak Bešiktaš će na megdan Totenhemu u London, dok ćemo duel crno-belih iz Istanbula i Beograda gledati 23. oktobra kada izabranici Slavena Bilića gostuju u Humskoj u okviru 3. kola grupne faze Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke