Bešiktaš deklasirao Etoa i drugove, Tošić opet samo posmatrač!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.10.2015.
20:21
Izvor: Sportske.net

U poslednjoj utakmici devetog kola šampionata Turske, Bešiktaš je kao gost naneo težak poraz ekipi Antalijaspora. Međutim, našeg Duška Tošića i dalje nema u igri...

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ekipa Bešiktaša učvrstila se na čelu tabele šampionata Turske, pošto je večeras savladala domaću Antaliju rezultatom 5-1.

Trijumf gostiju najavio je Ujsal u 14. minutu, ali je sedam minuta kasnije uzvratio Semjuel Eto, prva zvezda Antalije.

Ipak, to je bilo sve što su domaći večeras uspeli da urade. Mario Gomez je već u 27. minutu vratio prednost gostima, da bi isti igrač povisio na 3-1 u 63. minutu.

Do kraja, trijumf Bešiktaša su još ubedljivijim učinili Sahan i Tosun, za konačnih 5-1.

U poslednjih desetak minuta, u domaćem timu je nastupio i nekadašnji napadač Partizana Lamin Dijara, koji je u 82. minutu zamenio Etoa, ali nije uspeo da se istakne.

Što se tiče našeg reprezentativca Duška Tošića, on ni večeras nije dobio priliku da zaigra u ekipi Bešiktaša, svih 90 minuta je proveo na klupi za rezerve. Podsetimo, on je pao u nemilost navijača jer je pobedu Srbije u Elbasanu nad Albanijom slavio sa uzdignuta tri prsta i od tada ga trener istanbulskog kluba i ne uvodi u igru...

Posle ovog trijumfa, Bešiktaš vodi na tabeli sa 22 boda, a prate ga Galatasaraj i Fenerbahče sa po 18. Antalijaspor je na osmom mestu sa 14 osvojenih bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke