Berluskoni otkrio: "Hoće da me oteraju!"

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.05.2016.
09:29
Izvor: Sportske.net

Nije problem novac, već uslovi Kineza. Ako ostane predsednik, Milan se okreće mladima.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia, File
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia, File

Povezane vesti

Silvio Berluskoni je tražio da bude predsednik još tri godine, čak i ako proda klub Kinezima.

"Oni hoće da me oteraju", otkrio je vlasnik Milana, ali i potvrdio da se razgovori i dalje vode.

Videćemo kako će se sve završiti, Berluskoni je dodao da želi da proda Milan ako to garantuje veća ulaganja i bolje rezultate. U suprotnom, osloniće se na mlade snage, a moguće je da će Kristijan Broki ostati trener nakon dobre partije koju je tim pružio u subotu uveče u nesrećnom porazu od Juventus u finalu kupa,

Iz sadašnjeg tima ostaju Romanjoli, Donaruma, De Šiljo, Abate, Lokateli, Kalabrija, Bonaventura, Bertolaći i Montolivo, kao italijanska baza. Klub će napustiti stariji igrači, odlaze Aleks, Menez, Baloteli, golman Dijego Lopez, Luiz Adrijano. Što se Bake tiče, Milan će prihvatiti samo ponudu oko 40 miliona evra za Kolumbijca koji želi da igra Ligu šampiona.

Nema ništa od povratka Ibrahimovića ako Berluskoni ne proda klub, jednostavno za tako nešto nemaju novca.

Što se Balotelija tiče, moguće je da ostane još jednu sezonu na pozajmici, a Milan će pokušati da dovede par iskusnijih igrača, mada je teško reći koliko mogu bez novca na transfer tržištu.

Navijači se i dalje nadaju da će klub promeniti vlasnika jer je to jedini način da krene napred, nakon brojnih "revolucija" svake sezone, koje nisu dale rezultat.

Delovali su dobro protiv Juventusa, ali je pitanje koliko je to realna slika, pre svega jer je kraj sezone i šampion je delovao umorno i u problemu zbog nekoliko povređenih igrača.

Postoje mišljenja da je Milan odigrao najbolje što može, a Juventus najslabije i opet to nije bilo dovoljno da "Rosoneri" dobiju utakmicu.

Zbog toga, jasno je da se sa ovim timom ne može mnogo i da je prodaja jedino rešenje.

Ali, kako rekosmo, Berluskoni se neće lako odreći poluga moći, dok su Kinezi izričiti da ga ne žele na mestu predsednika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RHawtin
Monday, 23.05.2016
15:58

Teraj se matori....Kakve mlade nade, ti su odavno prodati i otisli iz Milana.....Cus Bertolaci ostaje, najgori igrac ove sezone.....Ajde predoziraj se vijagrom vise....

avatar
jv
Monday, 23.05.2016
15:11

Odlazi covece!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 23.05.2016
14:34

u jednoj tekmi svatko moze igrati iznad svojih mogucnosti ili ispod njih ogledalo rada i kvalitete je prvenstvo da vidimo kakvi su pacici nakon 38 utakmica i nema dalje to je to

avatar
Paul George
Monday, 23.05.2016
10:41

Broki apsolutno nije zasluzen za dobru igru protiv Juventusa,Juve je najbolja ekipa u Italiji,bilo je finale,igra se za trofej,normalno je da ce igraci Milana da odigraju odlicno,da se bore i ostave srce na teren,videli smo njegovu zaslugu u mecevima sa manjim ekipama,gde treba da motivise igrace,jednostavno je,ako Broki ostane,a samim tim i Berluskoni,maksimum Milana je sledece sezone mesto broj 6 i mozda polufinale Kupa u zavisnosti od zreba.

avatar
Monday, 23.05.2016
14:20

Ma kakvi cak sesto mesto, bice to grcevita borba za osmo, deveto ili deseto mesto hahaha

avatar
Monday, 23.05.2016
09:55

Inace, sad vise nije u igri 28. maj nego tek (o5) 15. jun, eventualno 20. jun- ne mirise ovo uopste na dobro, meni deluje da S.B. hoce da proslavi i svoj osamdeseti rodjendan u svojstvu predsednika AC Milana, ali ne pocasnog vec onakvog kakav je taj covek sada...

avatar
Monday, 23.05.2016
09:55

Bas me cudi sto oce da ga oteraju! Covek ej pogubljen skroz, jos je bial prica da je smao dve nedelje nakon otkaza Mihi hteo da da otkaz i Rokiju i vrati Mihu? Pa ako je to tacno onda je pogubljen i treba sto pre da ode kakve crne tri godine, da se Milan bori za opstanak s anjim. Niko vise nece u Milan. Ovo je verovatno najbzi sunovrat nekog tima skoro zabelezen.

avatar
Monday, 23.05.2016
14:19

Brokiju, ne Rokiju:-D Tacno je...

avatar
Monday, 23.05.2016
09:49

Niti je Milan odigrao najbolje sto moze (iako su zamene bile adekvatne, mi nismo bili u najjacem sastavu, a neki igraci su mogli i da udju u igru barem sa klupe), niti je Juventus odigrao najslabije sto moze, glupost...

avatar
reddevils
Monday, 23.05.2016
09:48

Kakva ljiga...

avatar
Shonerry
Monday, 23.05.2016
09:39