Benzema: "Veliki nesporazum, Valbuena mi je prijatelj"

Autor: Beta Beta
sreda 02.12.2015.
12:59
Izvor: Beta

Francuski fudbaler Karim Benzema rekao je danas da je seks skandal u koji je upleten veliki nesporazum i da je samo pokušavao da pomogne saigraču iz reprezentacije Matjeu Valbueni.

BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
BETA/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Benzema se tereti zbog ucene vezane za snimak seksa Valbuene, zbog čega je bio i pritvoren, a protiv njega je otvorena istraga u Francuskoj.

Policija je došla i do telefonskog razgovora Benzeme sa Karimom Zenatijem, u kojima francuski fudbaler koji je bio posrednik u uceni prenosi Valbuenin odgovor Zenatiju.

"Mislim da je sve to veliki nesporazum. Samo sam želeo da Matje bude svestan stvari i da mu pomognem. On mi je saigrač u reprezentaciji, on mi je prijatelj. Kada je bilo potvrđeno da snimak zaista postoji, to sam i rekao Valbueni. Objasnio sam sve što mi je Karim Zenati rekao jer mi je on najbolji prijatelj i verujem mu", rekao je Benzema francuskim medijima.

Benzema je naveo da snimljen razgovor između njega i Valbuene samo dokazuje da je pokušavao da pomogne.

"Može da se čuje tokom razgovora da se šalim i samo pokušavam da pomognem, nije bilo skrivenih motiva u mojoj ponudi da pomognem", naveo je napadač Real Madrida.

Kako je naveo, izjave u kojima je Valbuenu opisao homofobično su posledica gubljenja strpljenja.

"Očigledno je da sam bio ljut. Mislio sam da će Valbuena da me prijavi policiji. Međutim, taj termin često koristim sa svojim prijateljima, svima. Za mene i moju generaciju to nije pogrdno", kazao je Benzema.

Skandal je imao šire razmere, a uključili su se brojni ljudi, među kojima i francuski premijer Manuel Vals, koji je pozvao da Benzema bude izbačen iz reprezentacije ako se proglasi krivim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GetOverHere
Wednesday, 02.12.2015
17:24

Klasicna laz. Gotivan mi je Valbuena, Benzemu ne volim, zato bi mi bilo drago da zavrsi iza resetaka. Sto je i pravedno da se razumemo ako je sve ovo istina sto se tvrdi proteklih nedelja.