Benteke doneo ''Redsima'' ceo plen, pričaće se o sudiji...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.08.2015.
22:55
Izvor: Sportske.net

Drugo kolo Premijer lige kompletirano je večeras na Enfildu, gde je Liverpul savladao novajliju u ligi, ekipu Bornmauta.

BETA/AP Photo/Clint Hughes
BETA/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Posle ''minimalca'' protiv Stouka u prvom kolu, ekipa Brendana Rodžersa i večeras je upisala minimalan trijumf, ovoga puta pred svojim navijačima, u duelu sa Bornmautom - 1:0.

Ono što je domaće navijače posebno obradovalo jeste činjenica da je junak pobede Kristijan Benteke, novajlija u redovima Liverpula, koji je polako počeo da se isplaćuje.

Belgijanac je postigao gol odluke u 27. minutu meča, posle Hendersonovog centaršuta sa leve strane, ali i Kutinjovog kontakta sa loptom, što ovaj pogodak čini spornim, zbog ofsajd pozicije.

Za sudije ofsajda nije bilo, a nezadovoljstvo gostiju posle ovog meča biće i još veće jer im arbitar Kreg Puson nije priznao gol u 5. minutu, kada je Tomi Elfik navodno faulirao Lovrena.

I gol Bentekea, i poništeni pogodak gostiju možete da vidite OVDE.

Golova je moglo da bude i u drugom poluvremenu, ali je do kraja ostalo na snazui minimalno vosđtvo domaćin.

U 60. minutu odlična akcija Bornmauta, šut iskosa Meta Ričija sa desne strane, lopta je okrznula stativu i završila pored gola.

A u samoj završnici, mogao je i Benteke da se još jednom upiše u strelce i potvrdi trijumf Liverpula, ali je posle odličnog centaršuta sa desne strane, sa desetak metara pogodio prečku.

Našeg Lazara Markovića, kako smo i objavili pre meča, nije bilo ni na klupi za rezerve...

Dakle, druga pobeda Liverpula, koji uz Mančester Siti, mančester Junajted i Lester ima maksimalan učinak posle dva kola. Bornmaut i dalje čeka na svoje prve bodove u eliti.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak