Benitezu već našli naslednika?

Autor: Boris Jovanović
utorak 23.09.2014.
08:23
Izvor: Sportske.net

Rafine akcije u Napulju padaju rapidnom brzinom. Nakon dva poraza u nizu, već mu se drma klupa, a italijanski mediji tvrde da već postoje kontakti sa drugim trenerom.

Beta/AP Photo/Keystone,Laurent Gillieron
Beta/AP Photo/Keystone,Laurent Gillieron

Povezane vesti

Ispadanje iz Lige šampiona i dva poraza u nizu u šampionatu su već doveli u pitanje poziciju Rafe Beniteza. Nije blizu otkaza kao što tvrde neki mediji, ali njegova budućnost je dovedena u pitanje.

U slučaju da se stvari ne poprave u naredna dva meča koja su u rasponu od pet dana, u duelima sa Palermom i Sasuolom, Španac bi mogao da oseti gnev predsednika De Laurentisa.

Navodno je preko posrednika De Laurentis kontaktirao Roberta Manćinija koji je slobodan trener, a ima ponudu Portugala da preuzme tamošnji nacionalni tim. "Manćio" bi ipak pre na klupu nekog kluba, cilja Premijer ligu posle ne baš blistavog iskustva u Turskoj.

Ipak, Napoli je primamljiv, vratio bi se u domovinu, a videćemo hoće li eventualno prepreka biti njegova visoka primanja.

Ipak, na potezu je Benitez, čiji je tim izgubio od Kjeva i Udinezea u prethodne dve nedelje, nakon startne pobede u Đenovi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke