Benitez traži napadačku igru protiv Dinama

Autor: Beta Beta
četvrtak 12.03.2015.
07:21
Izvor: Beta

Trener fudbalera Napolija Rafael Benitez izjavio je danas da će njegova ekipa od početka napasti Dinamo iz Moskve, u prvoj utakmici osmine finala Lige Evropa.

Beta/AP Photo/ Massimo Pinca
Beta/AP Photo/ Massimo Pinca

Povezane vesti

Fudbaleri Napolija igraju od 21.05 na svom terenu protiv Dinama iz Moskve prvu utakmicu osmine finala Lige Evropa.

"Moramo da napadnemo protivnika, kao što smo napali Inter u prvenstvu i u toj utakmici imali smo sedam šansi. Ako budemo igrali kao što znamo, možemo sutra da postignemo nekoliko golova", rekao je Benitez, preneli su italijanski mediji.

Benitez je dodao da njegova ekipa mora da pronadje ravnotežu u igri.

"Uvek sam pobeđivao uravnoteženom igrom - napadom, kontrolom igre i dobrom odbranom, jer ekipa nije primala mnogo golova. Trenutno nam nedostaje taj drugi korak, ali možemo samo da radimo na tome", rekao je španski trener.

"Verujem u naš rad, čak i kada igramo protiv kluba u kome igraju kvalitetni igrači kao što su (Matje) Valbuena, (Kris) Samba i (Jurij) Žirkov. Imaju brze i kvalitetne napadače, ali i agresivne i vredne vezne igrače. Znamo da će biti teško i moramo da budemo oprezni", dodao je Benitez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 18.03.2015
10:31

Ne mora mnogo napadacki, da vrebamo sanse iz kontri i polu-kontri. Samo da se pametno branimo, jer je rezultat od 3-1 sasvim solidna prednost iz prvog meca. Samo pamet u glavu.