Benitez odbio ugovor sa Napolijem?

Autor: Dragan Milosavljević
utorak 03.03.2015.
16:24
Izvor: Sportske.net

Izgleda da Rafael Benitez ne želi da nastavi karijeru u Italiji.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Prema pisanju medija sa "Čizme" Rafael Benitez verovatno neće produžiti ugovor sa klubom iz Napulja. Kako se navodi u izveštajima, Benitez navodno čeka ponudu Liverpula.

Ovom iskusnom španskom stručnjaku ugovor sa Napolijem ističe na kraju sezone i kako je saopšteno on je odbio da  potpiše novi ugovor.

Novinar iz Napulja Matino je izjavio jutros da su Napolitanci ponudili novi ugovor Benitezu ali da je on odbio da ga potpiše.

Novinari u Italiji smatraju da bivši trener milanskog Intera želi da konkuriše za mesto trenera Liverpula, ukoliko to bude u mogućnosti.

Sudeći po trenutnim igrama ekipe "Crvenih" i načina na koji ih predvodi Brendan  Rodžers, teško da će Rafa doći u situaciju da konkuriše za poziciju trenera kluba sa "Enfilda". Iako je Benitez doneo Liverpulu Ligu šampiona, izgleda da je Rodžers "zabetonirao" svoju poziciju na klupi.

Zanimljivo je da  Benitezova porodica još uvek živi u Engleskoj, pa se čini da je prelazak na "Ostrvo" vrlo izvestan.

Da ste navijač Livepula, da li biste ponovo voleli da ga vidite na klupi omiljenog kluba?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juelz_santana
Tuesday, 03.03.2015
17:33

Bredan Rodzers ako ne bude u TOP 4 na kraju sezone,vrlo verovatno ce dobiti otkaz 120.miliona sve promasaj do promasaj,jedino Can da se kaze opravdao ulozeno!