Benitez: "Možemo da prodjemo u polufinale LE"

Autor: Beta Beta
subota 21.03.2015.
07:45
Izvor: Beta

Trener fudbalera Napolija Rafael Benitez izjavio je danas da veruje u svoju ekipu i prolaz u polufinale Lige Evropa, iako je Volfsburg ozbiljan protivnik.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Fudbaleri Napolija igraće u četvrtfinalu Lige Evropa protiv Volfsburga, a prva utakmica na programu je 16. aprila u Nemačkoj.

"Igraćemo protiv jednog od najjačih protivnika kojeg smo mogli da dobijemo na žrebu. Oni su među favoritima za osvajanje trofeja a svoju jačinu pokazali su u prošlom kolu kada su eliminisali Inter. Drugi su u Bundesligi, a nedavno su pobedili Bajern", rekao je Benitez.

"To će biti zanimljiv i uzbudljiv duel. Verujemo u sebe i želimo da prođemo u polufinale iako znamo da to protiv Volfsburga neće biti lako", dodao je španski trener.

Fudbaleri Zenita iz Sankt Peterburga igraće protiv Sevilje, a prva utakmica igra se 16. aprila u Španiji.

"Branilac titule je najverovatnije najteži protivnik koga smo mogli da dobijemo. To je kvalitetan tim, iskusan i ima uspeha u ovom takmičenju. Međutim, revanš se igra na našem stadionu, trebaće nam pomoć navijača i siguran sam da će dati sve od sebe i pomognu nam da prodjemo", rekao je trener Zenita Andre Viljas Boaš.

"Spremni smo za utakmice. Imamo cilj i san i daćemo sve od sebe da nastavimo borbu za trofej", dodao je on.

Fudbaleri Dnjepra igraće prvu četvrtfinalnu utakmicu na svom terenu protiv Briža.

"Srećni smo što smo među osam najboljih, ali moramo da se potrudimo da postignemo više od toga. Smešno je reći da smo imali dobar žreb. Briž je snažan tim, igra dobar napadački fudbal i lako su izbacili Bešiktaš, a to mnogo govori", rekao je trener Dnjepra Miron Markevič.

"Počećemo da analiziramo protivnika, gledaćemo njihove utakmice i spremiti se za predstojeći duel. Moramo dobro da se pripremimo jer u ovoj fazi nema lakih protivnika", dodao je Markevič.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke