Benitez i Macari preživeli, Klose doneo pobedu Laciju!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 26.10.2014.
19:54
Izvor: Sportske.net

Inter i Napoli stigli do trijumfa pa su dva trenera za sada odahnula. Lacio pobeđuje redom, na "Olimpiku" pao Torino, presudio Miro Klose!

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Inter je konačno slavio, stigli su do trijumfa na "Manuciju" u Ćezeni. Meč je odlučen posle pola sata, golman Romanjola, Leali je srušio Palasija i dobio crveni karton. Sa bele tačke precizan je Ikardi, pa su bodovi otišli u Lombardiju. Brojčano slabija Ćezena je pretila u par navrata, ali Handanović nije bio na većim iskušenjima. Na drugoj strani je Ernaneš propustio da dotuče domaćina.

Kiša golova na "San Paolu", Napolitanci su utihnuli kada je Islanđanin Halfredson sjajnim udarcem već u prvom minutu doveo Veronu do vođstva. Mučio se Napoli ponovo, ali je u samom finišu prvog dela Hamšik ipak izjednačio rezultat. Usledila je kanonada domaćina koji se ispromašivao u poslednjih par mečeva kod kuće. Hamšik je posle sat okrenuo rezultat, da bi posao dovršili tri puta Iguain i Kaljehon. Gosti su postigli još jedan pogodak Lopeza. Konačno ubedljiva pobeda i malo bolje raspoloženje za navijače koji su kamenovali autobus posle poraza u Bernu u LE.

Gol iz Ćezene, kao i sjajan pogodak Halfredsona možete videti ovde.

U trećoj utakmici koja je igrana u terminu od 18 časova, Lacio je stigao do četvrte pobede u prvenstvu. Torino je načeo Bilja, "Bikovi" su izjednačili u drugom delu golom Farneruda, ali je Klose posle sat vremena natrčao na odbijenu loptu posle šuta Kandreve i ponovo doneo prednost "Lacijalima". Filip Đorđević je igrao od početka, ali je prekinuo seriju golova. Ipak, za Lacio je ovo četvrta pobeda i oni su sada peti na tabeli, ali bi Milan mogao da ih preskoči, ako savlada Fiorentinu i domogne se treće pozicije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke