Benfika žestoko oslabljena čeka Porto

Autor: Boban Filipović
sreda 29.03.2017.
16:47
Izvor: Sportske.net

Trener lisabnonskih "Orlova" Rui Vitoria neće moći da računa na trojicu standardnih prvotimaca protiv 'Zmajeva' na derbiju koji bi mogao i da bude odlučujući u borbi za titulu.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Portugalski Superklasiko je na programu u subotu uveče (21:30h) na 'La Lužu', a Benfika je u velikom problemu jer su pod znakom pitanja štoper Viktor Lindelof, levi spoljni Eliseu i centrarfor Raul Himenez.

I reprezentativac Srbije  Ljubomir Fejsa je van stroja već više od mesec dana, teško da će i njega biti u timu, a videćemo da li će 'zlatni orlić' Andrija Živković biti među starterima ili čekati šansu sa klupe za rezerve.

Zbog povrede Himeneza, moguće je da Luka Jović bude u protokolu, ali nije realno očekivati da Rui Vitoria "baci u vatru" bivšeg centarfora Crvene zvezde pored Mitrogluoa i Žonasa, a i iz razloga što je u tekućoj sezoni odigrao samo devet minuta za prvi tim Benfike.

"Orlovi" ove sezone brane titulu šapmpiona Portugalije, a uoči derbija sa Portom imaju bod više od velikog rivala. Do kraja sezone u Primeiri ostalo je da se odigra još osam kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke