Benatija vs Roma - Ko laže?

Autor: Beta Beta
utorak 09.09.2014.
11:31
Izvor: Beta

Odlazak Mehdija Benatije pokrenuo je lavinu prljavog veša koji izlazi na površinu.

Beta/AP Photo/dpa/Alexander Hassenstein
Beta/AP Photo/dpa/Alexander Hassenstein

Povezane vesti

Marokanski fudbaler Mehdi Benatija rekao je danas da je više klubova u letnjem prelaznom roku želelo da ga dovede iz Rome, ali da je on hteo da ostane u italijanskom klubu.

"Barselona se raspitivala za mene ovog leta, ali i Mančester siti, Čelsi i Real Madrid. Kupio sam konja u Rimu i, da budem iskren, nisam imao nameru da odem"
, preneli su italijanski mediji Benatijine reči.

Benatija je ipak prešao u Bajern Minhen za 26 miliona evra.

"Ali, direktor Rome Valter Sabatini me je posetio i rekao mi da je klubu potreban novac i da ima ponudu Bajerna"
, naveo je Benatija.

On je dobrim igrama prošle sezone postao jedan od najtraženijih igrača u letnjem prelaznom roku, a iz Rome ipak stižu oprečne infomracije kada je u pitanju njegov transfer.

Naime, prvi čovek kluba Džejms Palota tvrdi da je Benatija bezočni lažov,  te da je bio neiskren prema saigračima, treneru i čitavom klubu.

„To što je lagao mene, to mogu da progutam. Ali ne mogu to što je lagao saigrače i Rudija Garsiju. Rekao sam Sabatiniju da je otrovan igrač i Valter se složio. Nisu bili novci u pitanju, već karakter i ponašanje u svlačionici. Mi nemamo problem sa novca, u dobroj smo finansijskoj poziciji.“

„Ono što mu konkretno zameram je laganje o detaljima ugovora, o finansijskim stvarima koje je lažno predstavljao saigračima i Garsiji, rušio atmosferu i balans u timu. Lagao je da želi da ostane, ne govori istinu.“, rekao je ogorčeni Palota.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke