Ben Arfa igrač kola u Francuskoj

Autor: Boban Filipović
petak 25.09.2015.
14:46
Izvor: Sportske.net

Uredništvo sajta WhoScored?com izabralo je idalan tim vanrednog, 7. kola Lige 1.

BETA/AP Photo/Lionel Cironneau
BETA/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

Ubedljivo najjači utisak je ostavila Nica koja je deklasirala Bordo rezultatom 6:1. Iz tog razloga su dva napadača kluba s Azurne obale, Hatem Ben Arfa (dvostruki strelac) i Mikael Le Bihan,  uvršteni u najboljih 11.

Pored Nice, po dva delegata dali su i Monako (levi bek Fabio Koentrao i krilo Dirar) i Monpelje (štoper Kongre i ofanzivni vezista Budebuz), ova dva tima odigrali su sinoć veoma uzbudljivu utakmicu u kojoj su 'Kneževi' kao gosti odneli ceo peln nakon velikog preokreta (2:3).

Mesto u idelanom timu našlo se za veziste PSŽ-a Havijera Pastorea i Gazelek Ažaksjoa Vaela Larbija. 'Sveci' su na 'Parku Prinčeva' tukli Gengan sa 3:0, načeo ih je upravo aregentinski reprezentativac, dok je novajlija sa Korzike remizirao kod kuće sa Renom (1:1), a jedini gol za debitanta u eliti postogao je Larbi.

Najbolje ocenjen golman kola je Lesl iz Gengana uprkos tome što je tri puta vadio loptu iz mreže u Parizu. Na poziciji desnog beka je Žale iz Liona, koji je na 'Žerlanu' savladao Bastiju sa 2:0, a u idelanom timu je i štoper Lorijena Ture, koji je komandovao odbranom svoje ekipe u pobedi nad Kaenom kod kuće (2:0).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Susaeta
Saturday, 26.09.2015
02:47

Kako propade ovaj momak, kakav je talenat bio. Povrede su ga sjebale, a i onaj lom noge