Belhanda vratio Nicu na vrh, fantastični Lion!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.11.2016.
20:52
Izvor: Sportske.net

Igrane su utakmice u okviru Lige 1, odigrano je još 6 mečeva, a izdvajamo pobedu Nice nad Genganom u gostima čime su se vratili na čelo tabele.

Povezane vesti

Nakon 15 odigranih kola Nica će biti usamljena na čelu tabele zahvaljujući novoj pobedi u prvenstvu.

Oni su danas uspeli da savladaju Gengan sa 1:0, a jedini gol delo je Belhande koji je u 5. minutu sjajno plasirao loptu u suprotan ugao golmana domaćih.



Lion se fenomenalnom igrom vratio u borbu za titulu, oni su sa neverovatnih 6:0 slavili u Nantu, a golove su postigli Toliso, Lakazet, Gonalons, Valbuena, Diakabi i Fekir. Dakle, šest različitih strelaca na ovom meču, ovaj podatak vam dovoljno govori kako je danas igrao Lion.

Gajić ponovo nije dobio priliku da zaigra za Bordo, njegov tim je ostao neporažen protiv Bastije u gostima (1:1), a pobednika nije bilo ni u meču Sent Etjena i Marseja, jednom od klasika francuskog fudbala.

Marsej je imao nešto više prilika i loptu u svom posedu, ali nisu uspeli da načnu mrežu golmana Rufijea u današnjem meču. Uglavnom, gledali smo sivilo derbija, a za nas je najbolji igrač danas bio Lopez, momak koji je na meti Liverpula.

Nansi je savladao Mec sa 4:0 golovima Pedretija, Kufoa, Die i Benasera, a Tuluz je golom Sile uspeo da prekine lošu seriju i da slavi protiv Monpeljea.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris St. Germain
Wednesday, 30.11.2016
21:58

Svaka cast za Lyon.Imaju ekstra ekipu,skoro svi igraci iz njihove skole fudbala.Trud i rad za svaku pohvalu.