Belgija - ''Srpski Murinjo'' silovito startovao!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.07.2014.
17:33
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Crvene zvezde Aleksandar Janković započeo je danas novu sezonu sa belgijskim Mehelenom na najbolji način - ubedljivom pobedom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jankovićev Mehelen je u prvom kolu šampionata Belgije na svom terenu dočekao ekipu Genka i, pre svega zahvaljujući sjajnoj igri u prvom poluvremenu, uspeo da trijumfuje rezultatom 3-1.

Gosti su rano poveli golom Hilanda u sedmom minutu i tada se činilo da će Mehelen imati mnogo teži posao. Ali, usledio je period furiozne igre domaćih, od 22. do 38. minuta, kada su Hani, Adesanja i Klas doneli potpuni preokret Mehelenu i praktično overili trijumf na startu sezone.

A kada je Genk početkom drugog poluvremena ostao sa igračem manje, pošto je Hiland isključen zbog dva žuta kartona, bilo je jasno da gosti nemaju čemu da se nadaju.

Od prvog minuta u sastavu Mehelena bili su i srpski internacionalci Milan Kosanović i Ivan Obradović, a Dalibor Veselinović je dobio priliku u poslednjih dvadesetak minuta.

Još da podsetimo da su nedavno i Mehelen i Genk igrali protiv Crvene zvezde u finišu priprema i oba meča su završena rezultatom 1-1.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke