Belgija - Srbi opet u prvom planu, dva gola sjajnog Marušića!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.11.2014.
22:38
Izvor: Sportske.net

Nažalost, Aleksandar Mitrović danas nije uspeo da nastavi golgeterski niz u šampionatu Belgije, ali su zato do izražaja došli neki drugi srpski predstavnici.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Podsetimo, Anderleht je danas kiksnuo na svom terenu u duelu sa Lokerenom, bilo je 1-1, a Mitrović se nije upisao u strelce, iako je odigrao svih 90 minuta.

A ako je Anderleht razočarao, Standard iz Liježa nastavlja da oduševljava svoje navijače, i to od kada je na klupu ovog kluba došao naš Ivan Vukomanović.

Tri meča je mladi srpski stručnjak vodio klub iz Liježa i ostvario sve tri pobede! Najnovija je večerašnja protiv Jankovićevog Mehelena, a Standard je na svom terenu trijumfovao sa 2-0. U poraženoj ekipi su ceo meč odigrali i Ivan Obradović i Dalibor Veselinović i Miloš Kosanović.

A onda, poslastica večeri, u režiji doskorašnjeg napadača Voždovca Adama Marušića. Ovaj momak ostavlja sve veći trag u šampionatu Belgije, a večeras je postigao dva gola u ubedljivoj pobedi njegovog Kortrajka na gostovanju Serkl Brižu - bilo je ubedljivih 4:0 za Kortrajk!

Srpski internacionalac je bio u startnoj postavi Kortrajka, odigrao je ceo meč, a golove je postizao u 67. i 81. minutu meča.

Posle nekompletnog 14. kola, Anderleht i dalje vodi na tabeli sa 27 bodova, ispred Briža sa bodom manje. Vukomanovićev Standard se probio na šesto mesto sa 21 bodom, Kortrajk je osmi sa 19 bodova, a Jankovićev Mehelen ima bod manje na 9. mestu.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke