Bejlova frustracija je završena, a Ronaldova?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 16.03.2015.
11:44
Izvor: Sportske.net

Geret Bejl je "ukrao" na neki način slavu Kristijanu Ronaldu u prethodnom meču sa Levanteom i tako rešio pitanje frustracije zbog nepostizanja golova.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Juče je Real Madrid savladao Levante rezultatom 2:0, a igra ovog tima je bila nešto bolja nego na nekim prethodnim utakmicama koje je igrala ekipa Karla Anćelotija. Konačno je zabeležena pobeda nakon tri utakmice, čini se u pravi čas pred "El Klasiko".

Karlo Anćeloti svakako ima razloga za brigu ako imamo u vidu igre Barselone u poslednjih nekoliko nedelja. Ipak, nije samo u pitanju Barselona, ima tu i drugih stvari koje se tiču njegove ekipe.

Prema rečima Serhija Ramosa, atmosfera u ekipi je odlična, ali kada pogledamo neke detalje nakon poslednjih mečeva ove ekipe reklo bi se da i nije baš tako. Svakako, u centru pažnje je Kristijano Ronaldo.

Nije želeo da ode kod navijača na kraju utakmice protiv Šalkea, ne ide mu ove godine, Leo Mesi ga je pretekao na čelu liste strelaca, a juče je pokazao svoju isfrustriranost kada je Geret Bejl postigao prvi gol.

Atraktivnim potezom je pokušao da savlada golmana Levantea, lopta se na kraju odbila do Gereta Bejla koji je prekinuo niz od 10 utakmica na kojima nije postigao gol.

Ronaldo je pokazao nezadovoljstvo što lopta nije ušla u gol nakon njegovog šuta, a nije pokazao radost što je njegova ekipa povela sa 1:0.

Nakon toga ponovo su u ulozi bili Ronaldo i Bejl, Ronaldo je šutirao ka golu, Bejl je samo zakačio loptu i poslao je u gol za 2:0 i ponovo mu na neki način "ukrao" slavu.

Bejlove golove pogledajte OVDE.

geret bejl

Bejl je juče bio jedan od najboljih na terenu, proslava njegovog gola kada je zapušio uši je pokazatelj da je bio ljut na publiku, ali i da je frustracija završena, u najboljem mogućem trenutku.

Svi sa nestrpljenjem isčekujemo "El Klasiko", dobra stvar za fudbalere Real Madrida jeste činjenica da se oni za taj meč pripremaju od danas, za razliku od Barselone koja ima revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Mančester Sitija.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke