Bejl 'za kauč spreman'

Autor: Lazar Mitrović
subota 12.09.2015.
12:53
Izvor: Sportske.net

Posle Kristijana Bentekea, još jedan fudbaler pomoću psihoterapije vraća samopoštovanje.

BETA/AP Photo/Andres Kudacki
BETA/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Velški reprezentativac nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da se u Real Madridu sve vrti oko Kristijana Ronalda i u 'njegovoj senci' i njegov kvalitet nikako ne uspeva da dođe do izražaja.

Zato je 'vihorni' 26-godišnjak rešio da taj problem prevaziđe uz savetovanje sa psihologom.

Izgleda da Bejl nikako ne može da prihvati činjenicu da nije 'prva violina' u timu, najbolji pokazatelj je da u poslednje vreme dosta bolje igra u dresu reprezentacije Velsa, nego u Real Madridu.

U prošloj sezoni bilo je očigledno da nešto ne štima kada su Bejl i Ronaldo zajedno u ofanzivnom tandemu, jer su dosta puta radije šutirali na gol, iako su imali priliku da asistiraju jedan drugome.

Fudbaler Reala kreće na seansu kod Džejmija Edvardsa, koji će mu pomoći da prevaziđe nagativne vibracije i pomoći mu da povrati samopoštovanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BrutalnoIskren#7
Sunday, 13.09.2015
15:12

igra Bejl veoma dobro na pocetku ove sezone, ali sve dok misli da je klasa CR-a nece puno uraditi jer jednostavno on nije taj nivo. Pogledajte sve igrace sa kojima je igrao CR u svojoj karijeri i pored kojih se izborio za status prve violine kluba i sve ce biti jasno. I jos nesto, pogledajte ucinak CR-a sa 26 godina i Bejlov, jednostavno njih dvojica nijesu za poredjenje.

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 12.09.2015
20:53

Pa njemu Ronaldo i nije konkurencija, od njega su bolji i učinkovitiji i James Rodriguez i Benzema-to što je dečko umislio puno toga u životu je njegov problem i zapravo, njemu psiholog treba da pomogne upravo oko tih iluzija koje on ima u glavi-da je u top 5 igrača na svetu samo zato jer je plaćen 100 miliona i da je lepotan i maneken jer je pustio kosicu i nabacio mišiće. Kad igra, imam utisak da ima drvenu nogu, ne može loptu da primi a da se ne odbije metar od njega. Tehnika mu je 0, ako nema 20 ari prostora oko sebe da pretrči igrača, od driblinga nema ništa, a pas do saigrača može da mu uspe jedino ako od istog nema protivničkih igrača u krugu od 30-40 metara i ako saigrač nije udaljen više od 10 metara. Jedino što taj momak ume jeste da trči kao Forest Gamp i šutira kao sivonja. Umesto što se duri kao žena, neka gleda video snimke Neymara i Jamesa Rodrigueza-možda nešto i nauči pa dobije priliku da istisne Ronalda iz prvog plana, jer to može da učini igrama na terenu, a ne plakanjem i sebičlukom.

avatar
Real-an
Saturday, 12.09.2015
13:32

kakav debil ....

avatar
Vamos Real
Saturday, 12.09.2015
13:11

Cekaj Ronaldo je u 26. godini vazio za oslonac tima,Kaku i ostale je izbacio iz konkurencije i to,zasto Bejl to ne ucini? Nema dovoljan kvalitet za to Hames je bolji od njega pa i Benzema,mora mnogo da napreduje da bi se pitao nesto u Realu.

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Saturday, 12.09.2015
13:06

Mislim da bi mu Hanibal Lektor bio sjajan izbor za psiho terapeuta :)))