Bejl: "Vels će se kvalifikovati za sledeći EURO!"

Autor: Janko Glavonjić
subota 06.09.2014.
23:29
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Real Madrida, Garet Bejl, pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine je veliki optimista i smatra da će se reprezentacija Velsa konačno naći na velikoj fudbalskoj smotri!

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Vels nije uspevao da se plasira ni na jedno veliko takmičenje i pored činjenice da su imali Rajana Gigsa, po mišljenju mnogih, jednog od najboljih veznih fudbalera u protekloj deceniji. Ipak, jasno je da ostatak tima nije imao taj kvalitet, u prvih 11 Velsa često su bili igrači koji igraju za engleske trećeligaše, pa čak i u nižim rangovima.

Sada situacija nije bitno drugačija, u timu je Garet Bejl, jedan od najboljih fudbalera na svetu, ali da li on može sam protiv svih?

Ipak, prvenstvo je prošireno, igraće 24 ekipe, tako da se Velšanin sa pravom nada da se njegova reprezentacija može naći u Francuskoj.

"Dobro treniramo, imamo samopouzdanja i verujemo da imamo kvalitet da se plasiramo na prvenstvo.

Zadovoljni smo grupom, nikoga nećemo potceniti, pa ni Andoru sa kojom igramo prvi meč, ali mislimo da je došlo vreme i da mi odemo na veliko takmičenje
", smatra Bejl.

Velšanin ne smatra da će igrati "sam protiv svih".

"Mi imamo dosta dobrih igrača, Remzi i Alen su vrhunski fudbaleri, imamo par mladih igrača pred kojima je velika budućnost, mnogi imaju veliko iskustvo iz Premijer lige. Ali glavno je kod reprezentacije Velsa da pravimo dobar kolektiv i bićemo težak protivnik svakome", obećava Bejl.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke