Bejl u trci sa vremenom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.05.2015.
11:51
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Velsa priključio se treninzima Real Madrida i biće u protokolu za duel sa Seviljom ali je njegov povratak na teren i dalje neizvestan.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Aktuelni šampion Evrope nastavlja borbu za trofeje u Primeri i Ligi šampiona duelima sa Seviljom i Juventusom. U razmaku od samo tri dana Kraljevski klub" očekuju dva izuzetno teška gostovanja na kojima bi mogla da se "slomi" sezona.

U takvoj konstelaciji stvari svaki "vojnik" je važan a Karlo Anćeloti u poslednje vreme baš nema sreće. Izabranici italijanskog stručnjaka masovno imaju problema sa povredama i suspenzijama zbog čega je revanš utakmicu četvrtfinala LŠ Real počeo u totalno atipičnom sastavu.

Kadrovska situacija pred duele sa Seviljom i Juventusom je nešto bolja ali Anćeloti i dalje ne može da računa na Gereta Bejla koji se u petak popodne vratio u trenažni proces.

Krajem radne nedelje iz Madrida je stigla vest da je Bejl spreman za povratak na teren ali španski "Sport" tvrdi da Velšaninu treba još nekoliko dana za potpunu rekuperaciju.

Reprezentativac Velsa biće u protokolu za duel sa Seviljom ali je pitanje da li će Karlo Anćeloti rizikovati kao u slučaju sa Lukom Modrićem kojeg je prerano bacio u vatru nakon povrede.

Moguće je da će stručni štab u subotu poštedeti Bejla kako bi Velšanin bio spreman za prvu utakmicu polufinala Lige šampiona sa Juventusom u Torinu ali svakako treba biti oprezan u prognozama jer se sa sigurnošću ne može tvrditi hoće li Bejl biti u stanju da igra na naredne dve utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 02.05.2015
14:27

Ma sta ce mi Bejl u Junajtedu ? Klasican trkac. Uzecemo Depaja, eventualno Belarabija iz Leverkuzena, ako Di Marija ne proradi u zadnje vreme.

avatar
Rambo Baba
Saturday, 02.05.2015
15:34

Da ti odgovorim na ovo dole. :D n Sto se desnog beka tice, mislim da je Klajn zavrsen posao. Lakazet je UBICA, voleo bi njega da dovedemo dok mislim da je Martinez dosta precenjen i da se ne bi snasao u PL. n A za ovo ovde, Di Mariju ne smemo da prodamo, jedino u slucaju ako PSZ zeli da posalje Kavanija u Junajted i neku doplatu. Zamisli napad Di Marija - Mata - Depaj i Runi u samom napadu. Kukuuu, prosetali bi se do titule. :D

avatar
Lord Bobinho1
Saturday, 02.05.2015
17:53

Bejl je klasa za sve u Junajtedu kada je u formi.

avatar
Saturday, 02.05.2015
17:41

Pretpostavljam da ce tako i biti sa Klajnom i nekim napadacem. Koliko znam, Dzekson ima 29-30 godina, tako da bi Lakazet verovatno bio dosta uspesniji. Ako prodamo Di Mariju (sto ne bih voleo), onda samo kes dolazi u obzir pa da te pare ulozimo u desnog beka i stopera, ili zadnjeg veznog i spoljnjeg igraca. Videcemo leto ;)

avatar
Carina
Saturday, 02.05.2015
12:25

Iako bi to dosta ojacalo Junajted, voleo bih da ga vidim opet u premijer ligi i da konacno klubovi iz engleske krenu da dovode odlicne igrace iz Barselone i Reala. To su uradili Celsi i Arsenal sa Fabregasom i Sancezom, sad je red na junajted, da uzme Bejla, ako se uzmu u obzir Ronaldove godine, definitivno bi ih to dosta oslabilo. Junajted bi mozda onda mogao nesto i u Evropi sa Di Marijom Matom i Bejlom, a ispred njih Runi. Za titulu ne brinem, uspece Van Gal da upropasti sve sa svojom 3-5-2 formacijom, a i dosta smo stabilniji od njih.

avatar
Rambo Baba
Saturday, 02.05.2015
12:52

Van Gal je stari lisac, ima dovoljno godina i iskustva da shvati da 3-5-2 u PL ne pije vodu. Siguran sam da bi uz Bejla nastavio da forsira 4-5-1 ili bi presao na 4-3-3, samo ja kao navijac Junajteda smatram da je Bejl preskup iako je dovoljno kvalitetan fudbaler. Bolje za te pare da probamo da dovedemo Depaja, Humelsa i Gundogana, sa njima sam siguran da bi vam pomrsili racune sledece sezone. Sportski pozdrav.

avatar
Madridista
Saturday, 02.05.2015
22:53

Stari lisac nadmudrio sam sebe i izgubio od WBA na domacem terenu

avatar
Saturday, 02.05.2015
15:45

uzecete vi od Barse i madrid apa ce Sevilaj da vas nakanta ko malu decu. uzimate samo viskove, a ne oslabljujete Suarez, Mesi, NEjmar su bolji od Sanceza, i Fabregasa. ako nam ode bale dolazi Rojs, ili neko takav, nema da budemo na gubitnu nema sanse, zato su Englezi toliko i losi, samo egoisticni zatvoreni u sebe misleci da tv prava igraju fudbal.

avatar
Saturday, 02.05.2015
14:27

Pored navedene trojice, fali i desni bek i jedan razbijac, Lakazet ili Dzekson Martinez.

avatar
Carina
Saturday, 02.05.2015
13:09

Depaj, koliko ja citam prakticno Liverpulov. Zbog toga se i nadam da ce Junajted da dovede Bejla, da ne bi mogao toliko da pojaca odbranu. Jer ako dovede Van Gal Humelsa i Bejla, e onda je to ekipa koja moze da se bori za titulu.