Bejl proigrao, Real konačno pobedio!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 15.03.2015.
22:48
Izvor: Sportske.net

Nakon dve utakmice na kojima nisu zabeležili pobedu u Primeri, fudbaleri Real Madrida imali su "zicer" kod kuće protiv ekipe Levantea.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Real Madrid je ponovo na pobedničkom koloseku.

Nakon tri utakmice na kojima nisu zabeležili pobedu (Viljareal, Bilbao i Šalke) fudbaleri koje predvodi sa klupe Karlo Anćeloti konačno su pobedili u utakmici protiv Levantea i na taj način održali korak za vodećom Barselonom.

Krenuo je Real Madrid ofanzivno kako su svi očekivali danas, Ronaldo je već posle samo 4 minuta igre pogodio stativu i nagovestio golove.

Na gol se čekalo do 18. minuta, Ronaldo je pokušao atraktivno da postigne gol, lopta se nekako na kraju odbila do Gereta Bejla koji nije imao težak zadatak, pogodio je ugao gola Levantea za 1:0.

Real je imao jedan poništen gol (sasvim zasluženo) koji je postigao Benzema, a Kristijano Ronaldo je imao jednu dobru priliku ali nije uspeo da postigne gol danas.

Igrao se 40. minut kada je Geret Bejl postavio konačan rezultat svojim drugim golom.

Kristijano Ronaldo je povukao ka golu Levantea, ušao u šesnaesterac, opalio ka golu, a na mestu se našao Geret Bejl koji ju je samo dohvatio kopačkom i poslao u nebranjeni deo gola golmana Marina.

Nije imao Kejlor Navas (branio danas protiv svog bivšeg kluba zbog nešto lošije forme Ikera Kasiljasa koji je danas izviždan) posla danas, za razliku od svog kolege na drugoj strani.

Anćeloti je odlučio da odmori Iska, uveo je Hesea, a nije bio u stanju da celu utakmicu odigra Luka Modrić koji se danas našao među starterima nakon dužeg vremenskog perioda.

Najlepši detalj meča desio se u 65. minutu. Bila je to odlična lopta ka Benzemi koji je uhvatio fenomenalan volej udarac štiklom, ali je lopta završila na stativi. Zaista šteta za ovaj potez, moglo je biti 3:0 u korist Real Madrida, a Benzema je mogao da uđe u konkurenciju za nagradu "Ferenc Puškaš".

Osim par šuteva ka golu golmana Levantea prilika nije bilo, Real Madrid je slavio sigurnu pobedu protiv Levantea i spreman ulazi u "El Klasiko" koji se igra naredne nedelje.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Eccentric
Sunday, 15.03.2015
23:51

Bravo tako se igra miran tempo, luka majstor, ramos i pepe stubovi krooos odmorio konacno. Steta za stiklu benzija. Idemo po titulu

avatar
la_decima10
Monday, 16.03.2015
01:10

u pravu si...miran tempo....

avatar
disqus_BQnTeLmbo9
Monday, 16.03.2015
01:21

Nzm koju titulu :D