Bejl je jači od kritika

Autor: Stevan Milovanović
utorak 10.02.2015.
10:56
Izvor: Sportske.net

Velški fudbaler na meti kritika zbog slabih igara ove sezone!

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Geret Bejl ove sezone ne igra na najvišem nivou, ali selektor reprezentacije Velsa Kris Kolman je ubeđen da će se talentovani fudbaler izboriti sa oštrim kritikama i ponovo postati jedan od glavnih igrača, kako u klubu, tako i u reprezentaciji.

On je najskuplji fudbaler današnjice i iako je veliki pritisak na njemu, sve će biti u redu.”, reči su velškog stratega.

Kolman je uveren da je Bejl mentalno jak, i da mu kritike ne mogu ništa, te da će pokazati klasu već na narednim mečevima.

Podsećanja radi, Bejl je najviše kritikovan zbog sebičnosti i slabih igara ove sezone, ali velški strateg veruje da će Bejl zablistati na mečevima koji predstoje reprezentaciji Velsa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, te da je Bejl željan igara na jednom velikom prvenstvu i da mu je ovo prava prilika da se izbori za to.

Fudbaler Reala je ove sezone postigao 16 golova i imao 7 asistencija na 33 utakmice za madridski tim u svim takmičenjima, što je relativno malo za 85.3 miliona funti plaćeno pojačanje.

Uporedo sa podrškom selektora reprezentacije, Bejl je ove sezone dobijao i nedvosmislenu podršku od strane Karla Anćelotija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke