Bejl igra "dekretom"!

Autor: Boris Jovanović
petak 07.11.2014.
12:43
Izvor: Sportske.net

Priča se da Anćeloti ima druge ideje, ali Bejl mora da igra. O čemu se radi?

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Sa povratkom Velšanina promeniće se i formacija. Naime, Anćeloti koji je potvrdio da će Bejl igrati protiv Rajo Valjekana se vraća na 4-3-3.

Kada se najskuplji igrač na svetu povredio u ekipu je ušao Isko, modifikovana je i formacija, a sa 4-4-2 su "Los Blankosi" bili baš raspucani.

"Imamo više posed sa Iskom, Hamesom i Krosom", rekao je Benzema i otvorio polemiku.

Sam Bejl je, priča se, bio iznenađen što nije bio u timu protiv Liverpula, a jasno je da iz ekonomskih razloga mora da igra. Plaćen je tri puta više od Iska, Perezova je u ovim stvarima poslednja, pa će Anćeloti menjati tim koji dobija.

Problem nije u Bejlovim ofanzivnim kvalitetima, već činjenici da Isko mnogo bolje zatvara prostor kada protivnik ima loptu.

"Za nas je bolje da Isko ne igra", kaže trener Valjekana Pako Hemez.

U svakom slučaju, u Realu su ovakve stvari jasne, zato je otišao Di Marija, zbog toga je Lopez morao da ustupi mesto Kasiljasu, neki izbori trenera uslovljeni su stvarima koje nemaju veze sa fudbalom.

Isko ćuti, ali priče koje dopiru iz izvora oko kluba govore da će, ako se situacija ne promeni, on na leto probati da promeni klub...

Takođe, spekulisalo se da će se Bejl vratiti na ostrvo, čak i da bi Real ponovo rado uzeo Di Mariju, ali sve to nema nikakvog osnova, jer je sigurno da Perez neće prodati Velšanina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
murjak
Friday, 07.11.2014
20:23

Po meni,Isku bi bilo najbolje da ode negdje u PL, Arsenal,Liverpul,Totenham,ManCity su klubovi gdje bi on rasturao i bio jedan od glavnih igraca..

avatar
Jovan Ivanovic
Friday, 07.11.2014
18:08

Isko je kompletniji igarc od Bejla

avatar
Sibin Ozymandias Vukadinovic
Friday, 07.11.2014
16:23

Gotivim Carla, on je odlican trener, ali brate mili - grow a pair, sto bi Amerikanci rekli. Trener/manager odlucuje o sastavu tima i tako mora biti. Setite se vremena Mourinha i da li je Perez mogao da odlucuje ne samo o sastavu tima, vec i o tome koji igraci ce doci ili otici... ''Big Balls'', kao sto je The Special One napisao onom novinaru u notes pre nekoliko kola.
A Carlo kada je dosao, ostavio je Casillasa na klupi (makar u ligi) pokazao hrabrost, a i potvrdio da je prethodni trener bio u pravu kada je drzao Casillasa na klupi, te da je ta odluka bila meritorna, a ne zasnovana na sujeti, kako su svi tada, tokom Mourinhove trece sezone pisali. Medjutim, na pocetku ove sezone Carlo je bas poceo da popusta pred Perezom. Prvo se nije pitao tokom transfera, zatim je po naredjenu Pereza vratio Casillasa na gol, a sada i ovo. Big Balls, Carlo, Big Balls.

avatar
Benzema9
Friday, 07.11.2014
17:04

da je bilo po perezovom falkao bi sad bio u madridu a ne u mancestru...ok jeste prodao di mariju ali covjek nije zelio produziti ugovor,odnosno trazio je ogromnu platu sto mu real nije bio spreman dati....koliko god neko zalio za di marijom tu ga podrzavam...prodao ga je na vrhuncu i za novac koji je mogao samo sanjati prije godinu dana....

avatar
Madridista Forever!
Friday, 07.11.2014
18:11

Jel zna neko kako da se odgovori na repliku tj gde se to gleda? xD

avatar
boracorba
Friday, 07.11.2014
17:47

Upravo to bi moglo mnogo da kosta Real..MAda kada se pobedjuje sve je ok,ali kada krene kriza,svlacionnica moze da se poremeti ovakvim stavrima....

avatar
Los Vikingos
Friday, 07.11.2014
14:13

Na pocetku ste pricali da ce Ronaldo u Junajted, pa da ce Bale da ide, a sad Isco.
Isco je igrac sa najvise odigranih utakmica od kako je Ancelotti dosao i ima odlicnu minutazu, ali vasim glupostima nikad kraja.

avatar
goat ronaldo
Friday, 07.11.2014
15:24

ISKO ne ide nigdje...nije perez lud da proda buduceg osvajaca Zlatne lopte...

avatar
Srecko Mitic
Friday, 07.11.2014
17:42

ne ide isko nigde!

avatar
Boixos Nois
Friday, 07.11.2014
14:06

Nikada neću prežaliti što Isko nije došao u Barsu. I to još ga je Real doveo za samo 25 miliona ako se ne varam

avatar
S-I-M-K-E
Friday, 07.11.2014
13:47

Pa da,jasno je da Baejl mora igrati jer je placen nevjerovatnih 100 miliona...Ali dobro rece trener Valjekana ''Za nas je bolje da Isko ne igra''...Moram priznati da je Isko stvarno igracina,tesko mu je uzeti loptu,dobro je kontrolise,ima odlican pas,kompletan igrac sredine terena.

avatar
Aleksandar Stefanovic
Friday, 07.11.2014
18:04

Placen je 94m, kao i Ronaldo, ali to nema veze, igrace onaj koji je potreban, Karlito najbolje zna, obojica su dobri, ali to su dva razlicita igraca...

avatar
Armani-code
Friday, 07.11.2014
20:21

Da bas je prosle sezone taj Bejl razmontirai valjakano i to u njihovom stadionu i posle te utakmice svi znamo kako je bejl posle igrao Najbolje trener zna ko ce igrat i ko je spremni