Bavarci koračaju ka tituli, nezaustavljivi Leverkuzen!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.04.2015.
17:24
Izvor: Sportske.net

Rutinska pobeda Bajerna iz Minhena kome su potrebne još četiri pobede da osiguraju titulu prvaka Nemačke. U susretu dve Borusije bolja ona iz Menhengladbaha.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Bajern iz Minhena je rutinski odradio posao protiv ekipe Frankfurta danas na "Alijanc Areni", Levandovski je proradio za sasvim zasluženo slavlje domaćih.

Znali smo da Bajern iz Minhena ima ogromnih problema sa povredama igrača, čak šestorica standardnih nisu bili u konkurenciji za današnji meč, ali je Pep Gvardiola ipak uspeo da sastavi pobednički tim i da bez veće muke savlada ekipu Frankfurta.

Prvi gol videli smo već u 15. minutu meča kada je viđena prava majstorija napadača iz Poljske. Robert Levandovski je sjajno primio loptu koju mu je poslao Tomas Miler, okrenuo se sa njom i sjajno šutirao za 1:0.

Imali su prilika da povećaju prednost fudbaleri Bajerna do kraja poluvremena, ali nisu iskoristili svoje prilike, da bi u drugom poluvremenu Levandovski postigao još jedan gol i dotukao protivnika.

Do kraja, Tomas Miler završava jednu akciju domaćih za konačnih 3:0.

Igrao je srpski internacionalac Aleksandar Ignjovski za goste od 73. minuta meča.

Golove sa ovog meča pogledajte OVDE.

Ekipa Borusije iz Menhengladbaha je u duelu dve Borusije bila dosta bolja od ekipe Jirgena Klopa, na kraju je bilo 3:1 u korist domaćih. Ovo je četvrta uzastopna pobeda Borusije iz Menhengladbaha, Dortmund je sve dalje od Evrope.

Menhengladbah je vodio i sa 3:0 golovima Vendta, Rafaela i Nordtvajta, da bi do kraja meča zaostatak smanjio Ikaj Gundogan.

Neven Subotić je odigrao ceo meč.

Ekipa za koju igra naš Matija Nastasić konstantno ove sezone, Šalke, sve je dalje od Lige šampiona pošto danas na svom terenu nisu uspeli da pobede ekipu Frajburga za koju je ceo meč odigrao Stefan Mitrović.

Gosti iz Frajburga nisu iskoristili penal, a domaći žale za nekoliko dobrih prilika koje su propustili.

Leverkuzen je ekipa koja je trenutno u najboljoj formi u Bundesligi. Oni su danas ponovo zabeležili pobedu, ovoga puta na gostovanju Majncu.

Vodili su gosti ovde i 3:0 golovima Sona, Kislinga i Čalhanoglua, da bi Soto iz penala jedini postigao gol za domaće.

Augsburg je i definitivno van konkurencije za Ligu šampiona pošto su danas poraženi na gostovanju od ekipe Paderborna kojoj predstoji velika borba za opstanak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke