Basta uživa u pobedi nad Juventusom

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.08.2017.
11:34
Izvor: Sportske.net, SEM

Ne pobeđuje se Juve svaki dan, takav trijumf, pa još uz osvojen trofej, vredi proslaviti na što bolji način.

BETA/AP Photo/Ng Han Guan
BETA/AP Photo/Ng Han Guan

Povezane vesti

Fudbaleri Lacija uspešno su započeli novu sezonu osvajanjem Superkupa Italije, savladavši osvajača duple krune Juventus sa 3-2 u izuzetno uzbudljivoj utakmici.

Srpski fudbaler Dušan Basta odigrao je značajnu ulogu u pobedi svog tima koji je do 85. minuta vodio sa 2-0 golovima Imobilea, posle čega su ‘Bjankoneri’ uspeli da izjednače zahvaljujući dvostrukom strelcu Dibali.

Ipak, u trećem minutu sudijske nadoknade vremena, Murđa na asistenciju Lukakua donosi trofej rimskoj ekipi.

Basta, koji je na terenu bio do 74. minuta, nije krio oduševljenje zbog svog prvog trofeja u ‘nebeskoplavom’ dresu.

''Ovo je nezaboravno veče i za mene i za moje saigrače. Ovo je moja četvrta sezona u Laciju, imali smo nekoliko finala, ali ovo je prvi trofej i presrećan sam. Veći deo meča smo svi trčali i radili jedni za druge kao pravi tim. U finišu smo malo popustili, ali se i brzo vratili. Trofej je jedino što se računa i mi ćemo da uživamo u njemu'', rekao je Basta.

Srpski fudbaler je imao reči hvale za ekipu Juventusa, kojoj je Lacio tako uspeo da se osveti za poraz u finalu Kupa Italije iz maja ove godine.

''Juventus je i dalje sjajan tim, koji je već šest godina najbolji u Italiji, a takođe je i među najboljima u Evropi. Uživaćemo u ovoj pobedi, slavićemo nekoliko dana i onda krećemo opet'', zaključio je Basta.

Ovo je bio četvrti Superkup Italije za Lacio i prva pobeda nad Juventusom u svim takmičenjima, još od 2013. godine. Nova sezona Serije A počinje predstojećeg vikenda i Lacio u nedelju dočekuje novajlije SPAL

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 16.08.2017
17:25

pa nek uziva zasluzio je to svojom igrom tako i igrom svog tima a to sto meni to nije drago moj je problem