Bartra otvorio dušu: "Najtežih 15 minuta u mom životu"

Autor: Beta Beta
petak 14.04.2017.
21:57
Izvor: Beta

Fudbaler Borusije Mark Bartra, povređen u napadu na klupski autobus u Dortmundu, rekao je danas da je to bilo najtežih 15 minuta u njegovom životu.

Epa/Kiko Huesca
Epa/Kiko Huesca

Povezane vesti

"Bol, panika i neizvesnost zbog neznanja šta se dešava i koliko dugo će trajati. Bilo je to najtežih 15 minuta u mom životu", napisao je Španac na svom "Instagram" profilu. 

Defanzivac "Milionera" povređen je u utorak u eksploziji ispred klupskog autobusa pre meča sa Monakom u Ligi šampiona. Bartri je u napadu slomljen zglob ruke, operisan je vrlo brzo posle napada i sada se uspešno oporavlja. 

"Ovih dana kad pogledam zglob, otečen i teško povređen, da li znate šta osećam? Ponos! Ponos, jer je sva šteta koju su u utorak želeli da nam nanesu ostala samo na tom zglobu", napisao je Bartra.

Očekuje se da će Bartra biti van terena četiri nedelje. On se zahvalio svima koji mu pomažu u oporavku.

"Šok se sve više i više smanjuje, a isto vreme se povećava želja za životom, želja da radim, da se smejem, da plačem, da osećam, volim, verujem, da igram, treniram, da nastavim da uživam sa svojim voljenima, da osetim miris trave pre početka utakmice... Da opet vidim tribine pune navijača, dobrih ljudi koji samo žele da zaborave ludi svet u kojem živimo", dodao je Bartra.

"Sve što tražim je da svi živimo u miru, bez rata", napisao je Bartra.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Friday, 14.04.2017
22:30

Brz oporavak ti zelim. Nadam se da ces se vratiti jos jaci!

avatar
Go Hard or Go Home
Friday, 14.04.2017
22:00

Verovali ili ne, ali mislim da ce nakon ovoga postati stoper svetske klase, kad je video smrt pred ocima sada se nece bojati nikakvog napadaca ili greske, bar ja tako mislim, a i tako zvuči. :)

avatar
tony zahirovic1234
Friday, 14.04.2017
23:30

Slazem se... :D