Bartomeu: "Enrike ostaje!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.06.2015.
16:47
Izvor: Beta

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu rekao je danas da će Luis Enrike i sledeće sezone biti trener tog fudbalskog kluba.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Enrike je ove sezone osvojio "triplu krunu" sa Barselonom, prvenstvo Španije, Kup kralja i Ligu šampiona, pobedom u finalu nad Juventusom od 3:1, prošle subote u Berlinu.

Barselona je postala prvi klub koji je dva puta u istoj sezoni osvajao prvenstvo, Kup i Ligu šampiona. Prethodno katalonskom klubu to je učinio 2009. godine, kada je trener bio Pep Gvardiola.

Enrikeu dvogodišnji ugovor ističe sledeće godine, ali je nezadovoljan zbog otpuštanja sportskog direktora Andonija Zubizarete, koji ga je i postavio za trenera.

Tokom konferencije za novinare posle osvajanja Lige šampiona, Enrike je u više navrata odbio da odgovori da li će ostati na Kamp Nou.

"Nema potrebe da se pati, Luis Enrike će ostati u klubu. Njegova sezona je za čistu desetku i nema razloga da raskinemo ugovor", rekao je Bartomeu za španski radio.

Fudbaleri i stručni štab su juče zajedno sa navijačima na ulicama Barselone proslavili osvajanje titule evropskog prvaka, a glavni događaj organizovan je na stadionu Kamp Nou.

Barselona je ranije saopštila da je dovela dosadašnjeg fudbalera sredine terena Sevilje Aleiša Vidala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barça u ♥
Monday, 08.06.2015
17:08

Nadam se jos dugo godina :-)

avatar
Barça el honor
Monday, 08.06.2015
17:06

Mnogo je kritikovan,cak ga i sad krtikuju. Rekao sam i pre da Enrike nije najbolji trener ali je za Barsu najbolji trener trenutno i najbolje resenje. Sigurno da je godinu dana sad iskusniji,prosla je sezona,naucio je dosta. Gde sad da ga menjaju i dovode novog i pitanje kako bi taj novi uspostavio balans? Bice tesko ponoviti sezonu,ali se nadam da ce pametno voditi Barsu. Sto je najvaznije on mnogo voli Barsu,vide se emocije kod proslave golova i titula.

avatar
Pedjaa11
Monday, 08.06.2015
18:09

Meni on ne uliva povjerenje iskreno kao trener ali proslavama se vidi da zivi za Barselonu i slazem se s tobom da bi ga sad bilo suludo smjeniti.

avatar
Barça u ♥
Monday, 08.06.2015
18:17

To je najbitnije da VOLI Barsu!!