Barsine slatke muke - Ko će biti prvi golman?

Autor: Vladimir Nestorović
subota 28.06.2014.
10:19
Izvor: Sportske.net

Nakon odlaska Viktora Valdesa, klub je reagovao i doveo dva sjajna čuvara mreže. Kome će biti povereno mesto među stativama?

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Prazninu nastalu odlascima Viktora Valdesa, Hosea Pinta i Ojera Olazabala popunili su Klaudio Bravo, Mark-Andre ter Štegen i Đordi Masip, pa ove momke u narednom periodu očekuje velika borba za mesto startnog čuvara mreže Barselone.

Ter Štegen je još uvek vrlo mlad i relativno nepoznat, ali se od njega očekuje puno, mada je klub za svaki slučaj reagovao i iz Real Sosijedada doveo Klaudija Brava.

Golman Čilea ima 31 godinu, prethodnih osam godina je nosio dres kluba iz San Sebastijana, a pokazao je svoj kvalitet i na 'Mundijalu' u Brazilu.

Želja Katalonaca je bio Tibo Kurtoa, ali je posle sjajne sezone u Atletiko Madridu Čelsi odlučio da ga vrati u svoje redove, pa neće biti iznenađenje ukoliko on iz startne postave istisne Petra Čeha.

Pred novim trenerom Barselone Luisom Enrikeom je težak izbor, a situacija pomalo podseća na onu iz Real Madrida, u kome takođe brane dva sjajna golmana.

Ko će biti prvi izbor?

Brazil Soccer WCup Spain Chile

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke