Barsina nula na 'Rosaledi'

Autor: Boban Filipović
sreda 24.09.2014.
23:55
Izvor: Sportske.net

Ekipa Luisa Enrikea ni nakon petog odigranog kola u Primeri nije primila gol (prvi put posle 36 godina), ali večaras u Malagi prvi put u sezoni nije uspela ni da ga postigne. Veoma neefikasno veče u Primeri, na tri utakmice odigrane u Andaluziji pala samo

Beta/AP Photo/Daniel Tejedor
Beta/AP Photo/Daniel Tejedor

Povezane vesti

Malaga je odigrala taktički savršenu utakmicu portiv Barselone pred 25 hiljada svojih navijača.

Zvuči neverovatno, ali Barsa nije uputila niijedan udarac u okvir gola posle više od 10 godina u prvenstvu. Imali su Katalonci posed lopte, to je njihov zaštitni znak, ali domaćini su bili bliži postizanju gola - sredinom drugog dela igre lopta je pogodila stativu Bravovog gola nakon jednog centaršuta iz prekida.

Ipak, meč se završio najnepopularnijim rezultatom.

Barsa će ostati na čelu tabele nakon petog kola Primere, ali se po broju osvojenih bodova sa vicešampionom izjednačila Sevilja, koja je na 'Pishuanu' večeras dobila Real Sojijedad minimalcem.

Jedini gol u najvećem gradu Andaluzije postigao je Deulofeu, momak koji igra u Sevilji na pozajmici iz Barselone.

Još jedan meč večeras se igrao u Andaluziji, Granada je ugostila Levante, a gosti iz Valensije nose ceo plen zahvaljujući golu Garsije početkom drugog poluvremena.

Sutra uveče 5. kolo zatvaraju mečevi Espanjol - Hetafe i Valensija – Kordoba. U slučaju pobede "Slepi miševi" bi se izjednačili po borju bodova sa Barsom i Seviljom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke