Barsin poker!

Autor: Boris Jovanović
sreda 08.04.2015.
21:55
Izvor: Sportske.net

Majstor Mesi načeo Almeriju, posle sve išlo kao po loju za lidera. U La Korunji remi koji ne odgovara ni La Korunji, ni fenjerašu Kordobi!

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Barselona nije blistala u prvom delu, čak je najzreliju šansu u prvih pola sata imao je Velington Silva nakon prodora Tijevija, ali je mreža Brava ostala netaknuta.

A onda je Mesiju dosadilo, uzeo je loptu i ni iz čega doneo prednost svom timu. Minut 33. Mesi je sa ivice kaznenog prostora velemajstorski pogodio suprotan ugao, 1:0 za Katalonce.

Posle je sve bilo lakše u nastavku, Barsa je igrala rasterećenije, a kada je Suarez iskopirao Mesija i postigao sličan gol u 55. minutu, otklonjena je svaka dilema.

Do kraja je Bartra glavom pogodio suprotan ugao Žulijana za  3:0. Mesi je u finišu mogao da postigne još jedan gol i stigne na dva koraka od Ronalda, na kraju je posle akcije Pedra i Mesija Suarez postigao gol za poker Barse.

Rutinska pobeda Katalonaca koji su otišli na +7, sa utakmicom više u odnosu na Real koji večeras igra u gradskom predgrađu Valjekas protiv Raja.

Na "Riazoru" Kordoba je prekinula strašnu seriju poraza, malo im je nedostajalo da odnesu kompletan plen iz Galicije.

Vodili su golom Andonea od 55. minuta, propustili par prilika da dotuku domaće, Bebe je imao šanse, na kraju su kažnjeni, u finišu je La Korunja stigla do boda kada je Rumun posle protivničke zatresao i svoju mrežu. Na kraju mršav remi koji ne odgovaran ni jednima ni drugima, Kordoba ostaje poslednja, jednom nogom u Segundi, dok je La Korunja mesto iznad crte, imaju dva boda više od Almerije.

Golove iz Barselone možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke