Barselona - Istraga protiv Bartomeua zbog Nejmara!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.02.2015.
20:15
Izvor: Beta

Španski tužilac zatražio je danas od suda da započne istragu protiv predsednika fudbalskog kluba Barselona Đozepa Marije Bartomeua.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Povod za istragu je sumnja o navodnoj utaji poreza prilikom kupovine napadača Nejmara.

Tužilac Hose Perals zatražio je od sudije Pabla Ruiza da se pokrene istraga protiv Bartomeua i kluba zbog navodne utaje poreza od 2,8 miliona evra.


Ruiz nadgleda istragu o tome da li je bivši predsednik Barselone Sandro Rosel nezakonito prisvojio sredstva kako bi sakrio koliko je španski klub platio Santosu za Nejmara.

On je prethodno zatražio od Nejmarovog oca svu dokumentaciju vezanu za transfe, uključujući i uslove plaćanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barça el honor
Monday, 02.02.2015
21:25

sad ce detektiv @hala madrid sve ovo da ispita i resi situaciju

avatar
ppera 1
Monday, 02.02.2015
21:59

To je sigurno već završio, samo još nema vesti kakve im je kazne razrezao...

avatar
NIKE
Monday, 02.02.2015
22:27

Meni nije jasna jedna stvar, kako još u Totenhamu Levy tvrdi da je Bejl koštao 100m, a u Realu kažu 91 i to nikomu nije niti malo sumnjivo, a Alonso i Kasiljas su kasnili sa plaćanjem poreza - bila je ta vijest i platili kao sa zakašnjenjem, a Messija treba razapeti na stub srama i poslati u zatvor sve koji navijaju za Barcu. Tako vam je care kad se nalazite u CR ligi, vidili ste i sami CR dobio samo 2 meča pauze, a mlatio sve oko sebe nekoliko puta i to bez lopte, skoro isto Godina nalupao pesnicama u Super kupu i za to nije uopće bio kažnjen, pa Pepe nagazio Mesija i nije dobio kaznu, a vidjeli ste u Engleskoj Kosta odmah 3 meča itd. Niste htjeli da se odcijepite - imali ste referendum i sada vam je tako. Ako ima ikakve pravde Barca će im uzeti ligu i kup, a lično sumnjam jer ne može niti jedna ekipa izdržati borbu protiv tima koji će imati više penala nego odigranih utakmica.