Barsa 'vida rane' svojoj mladoj nadi

Autor: Boban Filipović
četvrtak 17.09.2015.
17:45
Izvor: Sportske.net

Zbog teške povrede zadobijene sinoć u Rimu ova sezona je završena za Rafinju Alkantaru, ali njegov klub je htiro reagovao kako bi donekle ublažio njegov košmar.

BETA/AP Photo/Jeff Chiu
BETA/AP Photo/Jeff Chiu

Povezane vesti

Prema saznanjima do kojih je došao list 'Mundo Deportivo', Barselona je spremila nov petogodišnji ugovor za mlađanog Rafinju.

Mlađi od braće Alkantara, mlađi sin bivšeg brazilskog reprezentativca Mazinja je na sinoćnoj utakmici prvog kola Lige šampiona na rimskom 'Olimpiku' doživeo izuzetno tešku povredu ligamenata zbog koje ga nećemo više gledati na fudbalskim terenima ove sezone.

22-godišnji vezista se povredio neposredno pošto je ušao u igru umesto asistenta kod jedinog gola Katalonaca Ivana Rakitića, a samo par minuta kasnije morao je da napusti teren, zamenio ga je Havi Maskerano.

Rafinja ima ugovor sa šampionom Španije i Evrope do 2016. godine, a izvori bliski klubu prenose da će mu uprkos pomenutoj horor povredi biti ponuđen nov i to na pet godina.

Ovaj momak je u tekućoj sezoni igrao za Barsu na prvenstvenim utakmicama protiv Atletik Bilbaa i Atletiko Madrida, a nedavno je debitovao za reprezentaciju Brazila sjajnim golom u prijateljkom odmeravanju snaga protiv SAD,u kom su 'Karioke' slavile sa ubedljivih 4:1.

Brazil US Soccer

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak