Barsa 'surova' protiv Elčea, Sevilja dobila u Granadi!

Autor: Janko Glavonjić
petak 09.01.2015.
00:02
Izvor: Sportske.net

Barselona je večeras odigrala možda i najlepšu utakmicu pod Enrikeom, da li je to pokazatelj boljih dana?

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone savladali su Elče sa čak 5:0 u utakmici Kupa Kralja. Naravno, protivnik nije bio baš reprezentativan da bi se navijači i kritičari potpuno umirili, ali ipak sama igra i način na koji se došlo do ove pobede svakako obećava.

U prvih pola sata se Elče branio i uspevao da neutrališe napade Barse, ali je onda jedan od najkritikovanijih igrača u poslednje vreme, skupa akvizicija Luis Suarez, sjajno pronašao Nejmara, koji je rutinski završio akciju pogotkom.

Taj gol kao da je potpuno oborio moral gostiju, tako da su do poluvremena primili još dva, Suarez je na asistenciju Albe postigao toliko željeni gol, a Mesi je iz penala u 45. minutu otklonio sve dileme oko pobednika, ako ih je uopšte i bilo.

Do 59. minuta Barsa je postigla još dva gola, od kojih se posebno istakao peti. Nejmar je lepo grudima spustio visoku loptu koju je poslao Mesi, obišao defanzivca Elčea i zakucao loptu pod prečku protivničkog gola. Odmah posle toga domaćini su spustili gas i činilo se da i jedni i drugi jedva čekaju kraj susreta.

Sevilja je na gostovanju savladala Granadu sa 1:2 i tako došla veoma blizu plasmanu u sledeću rundu.

Golove možete videti OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke