Barsa s' pola snage do "petarde" protiv Đukića, Suarez pogodio!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.12.2014.
17:50
Izvor: Sportske.net

Nije imala problema ekipa Barselona danas u duelu protiv Kordobe, na kraju zasluženih 5:0.

Beta/APPhoto/Manu Fernandez
Beta/APPhoto/Manu Fernandez

Povezane vesti

Kao i na velikoj većini utakmica koje Barselona igra kod svoje kuće, i u ovoj je imala posed lopte oko 70%, dosta više šuteva ka golu protivnika, a kao i u većini slučajeva protiv slabijih protivnika koji je došao da se brani, Barsa je na kraju slavila.

Krenulo je kako se samo poželeti može po ekipu Luisa Enrikea, nakon fenomenalne lopte Ivana Rakitića Pedro koji je i danas dobio priliku među starterima doveo je Barselonu u vođstvo od 1:0.

Nastavila je Barsa sa napadima, Suarez je propustio priliku na jednoj, ali i Kordoba preko Gilasa.

Početkom drugog dela igre Suarez je konačno postigao svoj prvi gol ove sezone u Primeri.

Podsetio je na dane u Liverpulu, nakon odlične lopte koju mu je uputio odlični Pedro danas, lako se izborio sa protivnikom i bez većih problema savladao golmana gostiju za 2:0.

Pred sam kraj meča kada je Barselona rutinski privodila meč kraju videli smo još tri komada u mreži ekipe koju predvodi Miroslav Đukić.

Prvo je Đerar Pike na asistenciju Ćavija pogodio za 3:0 glavom nakon slobodnog udarca, da bi samo dva minuta kasnije Leo Mesi upisao sebe na listu strelaca na ovoj utakmici.

Pred sam kraj u nadoknadi vremena Leo Mesi je upisao još jedan pogodak na svoj konto, sjajno je prihvatio loptu u šesnaestercu gostiju i opalio ka gol za konačnih 5:0!

Aleksandar Pantić je odigrao ceo meč za Kordobu, ali nije uspeo da se izbori sa napadačima Barselone.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke