Barsa ''overava'' plasman u finale?

Autor: Stevan Milovanović
utorak 03.03.2015.
18:40
Izvor: Sportske.net

Strateg Barselone govorio je za španske medije pred sutrašnji revanš meč polufinala Kupa Kralja.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Barselona sutra igra revanš meč Kupa Kralja protiv Viljareala na "El Madrigalu", u koji ulazi sa prednošću od 3-1 iz prvog meča koji je odigran još 11. februara na "Kamp Nou".

"Mnogo će da nam znači ako prođemo u finale, takav je slučaj sa svakim pozitivnim rezultatom. U dobroj smo formi i nadamo se najboljem.", izjavio je Enrike.

Luis Enrike se takođe osvrnuo i na Suareza i Maskerana kojima preti suspenzija ako dobiju po još jedan žuti karton.

"Imam to u vidu i možda će to uticati na prvu postavu u meču protiv Viljareala, a možda i neće. Borimo se za finale, tako da još nisam odlučio u kakvom sastavu ćemo igrati.", zaključio je Enrike.

U drugom polufinalnom meču igraju Espanjol i Atletik Bilbao. Rezultat prve utakmice odigrane na "San Memesu" bio je 1-1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BarcaFan
Tuesday, 03.03.2015
19:58

Samo ti izvedi naj jaci sastav, da se posle nebi drzali svi za glavu, jer Viljareal ipak nije maciji kasalj, a osim toga 3-1 jeste ogromna prednost a ne i nedostizna, zato samo oprezno.

avatar
StormyLBZ
Tuesday, 03.03.2015
22:29

Kontam da su puni sebe nakon 1-1 sa Realom a i promaseni penal im je dao neku nadu, tkd ici ce na sve ili nista!! Poz :D

avatar
MisterGuardiola
Wednesday, 04.03.2015
01:40

Maskerano i Suarez ako dobiju žuti ne igraju finale pa ne vjerujem da će najjači sastav izvesti od početka.nnViljareal se nadigravao protiv Reala sa 6 nestandardnih igrača sat vremena i na kraju opet nisu sve 3 izmjene izvršili.Biće nam zeznuto :)