Barsa na krilima Suareza preslišala Granadu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 28.02.2015.
17:52
Izvor: Sportske.net

Barselona je zabeležila pobedu protiv Granade u okviru 25. kola Primere, sada je samo na bod zaostatka u odnosu na Real Madrid.

Beta/AP Photo/Daniel Tejedor
Beta/AP Photo/Daniel Tejedor

Povezane vesti

Nismo gledali zanimljivu utakmicu sve do tog 25. minuta kada smo videli prvi pogodak na meču.

Tada je Suarez dobio dobru loptu, loše šutirao ali se na njegovu sreću lopta odbila do Rakitića, a hrvatski reprezentativac je bez velikih problema poslao u mrežu za 1:0 u korist gostiju na ovom meču.

Mesi
je imao priliku da poveća prednost, ali je njegov šut otišao preko gola, da bi nakon toga i Granada propustila najbolju priliku u prvom delu igre. Havijer Markez je šutirao, ali je Klaudio bravo odbranio, ostalo je 0:1.

Drugo poluvreme je sjajno počeo po Barselonu. Luis Suarez je započeo jednu akciju, odigrao je dupli pas sa Rakitićem, da bi nakon toga rutinski savladao domaćeg golmana - 0:2!

Bartra je zatim napravio jednu glupost, protivnički igrač je pao u šesnaestercu i dobio penal, koji je kasnije u gol pretvorio Riko za smanjenje prednosti Barselone.

Fenomenalni Luis Suarez danas je odlično dobio loptu, prešao golmana i nesebično dodao loptu Leu Mesiju kome nije bilo teško da postigne treći gol za Barselonu čime je obezbedio pobedu.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Saturday, 28.02.2015
18:57

Nije to vise ona stara Barsa koja je nekad bila....Suarez je trenutno u najboljoj formi,odlicno igra...Nejmar je u katastrofalnoj formi,Messi vise nije konstantan kao ranije,odigra dobro 3 vezne utakmice i onda na sledece dvije nije na svom nivou,previse je povucen,kao da se svega zaisitio....Injesta je potpuno pogubljen,ni sjenka onog igraca koji je bio najbolji vezni igrac na svijetu,Cavi u godinama...Pohvalio bi Rakitica i Suareza koji su bili najbolji igraci Barse danas.

avatar
Dzontra Volta
Saturday, 28.02.2015
19:15

Rodjak, ne mozes ocekivati da Barsa stalno igra vrhunski. Naravno da nije ista kao ona Barsa od pre 5,6 godina. Ne mozes ocekivati da Cavi i Inijesta igraju vrhunski non-stop. Stizu ih godine. Treba im naci zamenu. Jedino sto me iznenadjuje jesu oscilacije u Nejmarovoj i Mesijevoj formi. Suarez se popravlja i napreduje. Bice on dobar.

avatar
S-I-M-K-E
Saturday, 28.02.2015
19:59

Pa upravo je problem sto ima puno oscilacija,vise navijaci ne mogu sa sigurnoscu znati da li ce Baarsa dobiti ili ce izgubiti....Iako Messi i ove godine igra dobro,vidi se da cesto oscilira,vise ni on ne moze da drzi visok nivo igre duze vrijeme...Malo me iznenadio i Nejmar,kao da je izgubio osjecaj za loptu,ali dako se vrati na pravi put,upao je u neku anemicnost.

avatar
Saturday, 28.02.2015
19:54

Odigra dobro 3 utakmice i onda rigoleto po terenu.. jake injekcije.